Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νατάσα Θεοδωρίδου: Η απίθανη ιστορία πίσω από ένα από τα κορυφαία τραγούδια της

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η απίθανη ιστορία πίσω από ένα από τα κορυφαία τραγούδια της

«Μου έγραψαν ενδεχομένως το πιο αγαπημένο μου τραγούδι...»

Μια εμφάνιση μέσω βίντεο έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Σπίτι με το MEGA, το βράδυ του Σαββάτου, όταν και την συνάντησε η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή το αφιέρωμα στον δημοφιλή στιχουργό Ηλία Φιλίππου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια κλήθηκε να εκφράσει δυο λόγια καρδιάς για την καλλιτεχνική του συνεργασία στην μουσική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Μέσα σε όλα, λοιπόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Ηλία Φιλίππου μας συνδέει μια μακρόχρονη φιλία και είμαι πολύ ευτυχής που τον έχω γνωρίσει. Είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος, πολυγραφότατος, έχει χαρίσει στη μουσική μας πολλά και ωραία τραγούδια και το ωραίο είναι πως όταν βρισκόμαστε κατ’ ιδίαν κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις. Έχει πάρα πολλές ιστορίες να πει, ωραίες ιστορίες και μαζί συνεργαστήκαμε σε πάρα πολλά τραγούδια. Περίπου φτάσαμε τα 25 τραγούδια» είπε αρχικά.

Η ιστορία πίσω από το «Αν μ’ αγαπούσες»

«Μια πολύ ωραία συνεργασία, αρμονική και μου έχει δώσει τραγούδια που έγραψαν πάρα πολύ στις γυναίκες όπως ‘τον χαρακτήρα μου τον έγραψαν τα έργα σου’ και πάλι η νύχτα δεν περνά’. Γενικά είναι πολύ ωραία η κάθε φορά που συνεργάζομαι με τον Ηλία» συμπλήρωσε.

«Μια ωραία ιστορία είναι ότι βρεθήκαμε κοινωνικά κάπου ένα βράδυ, σε μια εκδήλωση, ήταν μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους είπα ‘παιδιά θέλω ένα τραγούδι έτσι, έτσι κι έτσι γιατί ζω αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο και θέλω αυτό και θέλω εκείνο’. Χωρίς θέλω να πω κάτι για τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουμε γράψει μαζί, μου έγραψαν ένα από τα πιο αγαπημένα… ενδεχομένως και το πιο αγαπημένο μου τραγούδι. Το ‘Αν μ’ αγαπούσες’ και νομίζω πως, μιας και μιλάμε για τον Ηλία, είναι πιο ωραίο να τραγουδάμε γιατί τα λόγια του πρέπει να τα ακούνε όλοι και να καταλαβαίνουν από πίσω τι εννοεί» συμπλήρωσε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στο Σπίτι με το MEGA.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024