Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπουρούσης βράβευσε τον Σπανούλη (vid)

Ο Μπουρούσης βράβευσε τον Σπανούλη (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης υποδέχθηκε τον Βασίλη Σπανούλη στην Καρδίτσα και μάλιστα τον βράβευσε για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Οι δυο τους τίμησαν το ελληνικό μπάσκετ εντός και εκτός συνόρων όσο λίγοι. Πλέον έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά συνεχίζουν να υπηρετούν το άθλημα που αγαπούν από διαφορετικά πόστα. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Μπουρούση και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο πρώτος ως πρόεδρος της Καρδίτσας συνάντησε εκ νέου τον πολύ καλό του φίλο, επί χρόνια συμπαίκτη και πλέον προπονητή του Περιστερίου, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, με τον Μπουρούση να βραβεύει τον Σπανούλη για την προσφορά του στον ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Φυσικά ο τεχνικός του Περιστερίου αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο, ανταποδίδοντας με τη σειρά του το χειροκρότημα και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Δείτε το βίντεο:
https://www.in.gr/tags/%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82/

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024