Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Καμπούρη και Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπούν σε δάκρυα για τον Γιάννη Γαλανούλη

Δέσποινα Καμπούρη και Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπούν σε δάκρυα για τον Γιάννη Γαλανούλη

«Ήμασταν στο ίδιο κοντρόλ, καθόμασταν δίπλα δίπλα».

H Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για τον Γιάννη Γαλανούλη ο οποίος πέθανε στα 48 του χρόνια και είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή, Όλα!
Η Δέσποινα Καμπούρη με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Με τον Γιάννη είχαμε δουλέψει 8-9 χρόνια στην εκπομπή του Θέμου, στο ΟΛΑ. Ήμασταν στο ίδιο κοντρόλ, καθόμασταν δίπλα δίπλα, κάθε εβδομάδα, μοντάραμε μαζί, κάναμε παρέα, αγαπιόμασταν πολύ. Ο Γιάννης ήταν πολύ αγαπητός και υπέροχος συνεργάτης και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι βρίσκονται εδώ πίσω από τις κάμερες».

Και η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Να σε ευχαριστήσω και προσωπικά γιατί παρότι χθες, λίγο πριν αρχίσουμε, είχες καταρρεύσει, μάζεψες τα κομμάτια σου και βγήκε η εκπομπή, όπως βγήκε».

Δείτε το βίντεο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επίσης, συγκινημένη είπε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Θέλω να αφιερώσουμε ένα λεπτό για να αποχαιρετήσουμε τον Γιάννη Γαλανούλη, έναν αγαπημένο συνεργάτη και φίλο. Εγώ δεν είχα συνεργαστεί μαζί του επαγγελματικά σε εκπομπή αλλά πολλές φορές είχε τύχει να βρεθώ σε πλατό που ήταν».

Και πρόσθεσε: «Έφυγε προδομένος από τη μεγάλη του καρδιά και το λέω γιατί ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, με έναν γλυκό λόγο. Ένα καταπληκτικό παιδί και συγκινήθηκα τόσο πολύ γιατί πριν από δύο εβδομάδες παντρεύτηκε και πριν από 6 μέρες έγινε μπαμπάς. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη γυναίκα του… Κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι δεν είμαστε τίποτα».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024