Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάρολος είδε ρεπόρτερ με το πιο viral φόρεμα και το βλέμμα του τα λέει όλα

Ο Κάρολος είδε ρεπόρτερ με το πιο viral φόρεμα και το βλέμμα του τα λέει όλα

Αψήφησε το κρύο και βγήκε με το viral φόρεμα που κάνει θραύση στο Instagram. Το βλέμμα του βασιλιά Καρόλου μιλάει από μόνο του.

Είναι εδώ και δύο εβδομάδες που το viral φόρεμα κάνει θραύση Instagram. Η αρχή έγινε με το διάσημο μοντέλο και influencer Gabrielle Epstein από την Αυστραλία που ανέβασε φωτογραφίες της με το Carmen Dress και έβαλε φωτιά στα 3 εκατομμύρια followers της.

Μια ρεπόρτερ της Mail Online αποφάσισε να δοκιμάσει την τελευταία τάση της μόδας, βγαίνοντας στους δρόμους του Λονδίνου. Το φόρεμα που επέλεξε είναι πιστό αντίγραφο του Carmen Dress των 130 λιρών που κάνει θραύση στο Instagram.

Video Screenshot | Carmen Dress

Video Screenshot | Carmen Dress

Το διάφανο φόρεμα που επέλεξε η Alicia Watts Nothing But Style κοστίζει μόνο 19 λίρες. Αφού έφυγε από τα κεντρικά γραφεία της MailOnline, η Alicia Watts περπάτησε κατά μήκος της High Street Kensington. Σε μια στάση για φωτογραφίες στους κήπους του Kensington, είχε την πιο αναπάντεχη συνάντηση.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ο βασιλιάς Κάρολος και έτυχε να σταματήσει με το αυτοκίνητο που τον μετέφερε. Ο βασιλιάς Κάρολος δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή του, κοιτάζοντας την Alicia Watts με το διάφανο φόρεμα. Ο φακός κατέγραψε την αντίδρασή του, με το βλέμμα του να τα λέει όλα.

Το μοντέλο που έκανε viral το φόρεμα

Φυσικά και η εμφάνιση της Alicia Watts έκανε όλα τα βλέμματα να γυρίσουν, καθώς περπατούσε με το μίνι φόρεμα και τις μαύρες μπότες. Η αρχή είχε γίνει πριν από δύο εβδομάδες, όταν η 28χρονη Grabrielle Epstein πόζαρε με το original φόρεμα στη νότια Μελβούρνη ενώ κάπνιζε πούρο.

Έκτοτε η δημοτικότητα για το τολμηρό φόρεμα των 130 λιρών έχει εκτοξευθεί. Είναι δεκάδες χρήστες του Instagram από όλο τον κόσμο που ανεβάζουν φωτογραφίες τους με το συγκεκριμένο φόρεμα σε διακοπές, νυχτερινές εξόδους ή και συναυλίες με φίλους.

Οι σχεδιαστές του φορέματος αναγνωρίζουν ότι έχει σκοπό να είναι σκανδαλιστικό και απευθύνεται σε γυναίκες που τους αρέσει να ξεπερνούν τα όρια της μόδας.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024