Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
European Super League is back

European Super League is back

«Βόμβα» από την Telegraph η οποία τονίζει ότι η European Super League επιστρέφει! Έχουν ήδη επικοινωνήσει με 50+ ομάδες οι ιδρυτές της κλειστής λίγκας!

Νέα δεδομένα για την European Super League. Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη δικαστική νίκη των τριών ιδρυτών της κλειστής λίγκας (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους), φαίνεται πως γίνεται νέα προσπάθεια «αναζωπύρωσης» της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα την «Telegraph», τα τρία ιδρυτικά μέλη που απέμειναν έχουν ήδη σχεδιάσει νέο φορμάτ για την European Super League, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο πλάνο που εμφάνισαν πριν από περίπου δύο χρόνια, με στόχο φυσικά την αντικατάσταση του Champions League.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η εταιρία που έχει αναλάβει την προώθηση της ESL, έχει στείλει το φορμάτ σε περισσότερα από 50 κλαμπ τη δεδομένη στιγμή, περιμένοντας απαντήσεις, καθώς σε περίπτωση που τα ιδρυτικά μέλη δικαιωθούν και στις άλλες δικαστικές μάχες, τότε το πλάνο θα προχωρήσει κανονικά!

Το νέο φορμάτ «λέει» ότι θα υπάρχουν 60-80 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε κατηγορίες. Μάλιστα, κάθε ομάδα θα έχει «σίγουρα» 14 παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με το πρώτο φορμάτ, αυτή τη φορά δεν δίνονται εγγυημένα συμβόλαια.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024