Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απίθανη επίδοση του Ντόι – 3ος καλύτερος U23 στόπερ στην Ευρώπη

Η απίθανη επίδοση του Ντόι – 3ος καλύτερος U23 στόπερ στην Ευρώπη

Σε μια πολύ κλειστή και ιδιαίτερη λίστα βρίσκεται ο Ανδρέας Ντόι. Στους κορυφαίους U23 αμυντικούς της Ευρώπης ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού.

Κανένας δεν περίμενε στον πρώτο γύρο, σε εκείνο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ότι ο Ανδρέας Ντόι θα εξελισσόταν έτσι.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Μίτσελ, έχοντας κάθε εβδομάδα σπίτι τη φανέλα του βασικού, δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Ντόι αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική ότι του αξίζει και μάλιστα στο 100% αυτό που βιώνει τους τελευταίους μήνες με τους Ερυθρόλευκους, καθώς το επίπεδο των εμφανίσεων του είναι τέτοιο που «δικαιολογεί» απόλυτα την επιλογή του Μίτσελ να τον «ρίξει» στα… βαθιά και να τον εμπιστευτεί.

«Θα σας απαντήσω όπως στην προηγούμενη ερώτηση. Ποιος πίστευε τότε πως σήμερα ο Ντόι θα ήταν τόσο σημαντικός για την ομάδα μας; Αυτό δεν οφείλεται στον προπονητή, ούτε καν στο staff, αλλά στον ίδιον τον παίκτη που άρπαξε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε πως τότε κανείς δεν μας πίστευε», είχε αναφέρει ο Ισπανός τεχνικός για τον νεαρό στόπερ του Ολυμπιακού, στα τέλη του Γενάρη, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η απόφαση του Μίτσελ ωστόσο, αποδεικνύεται και από τα ίδια τα στατιστικά, καθώς ο Ντόι βρίσκεται σε μια πολύ κλειστή και ιδιαίτερη λίστα με κεντρικούς αμυντικούς που ανήκουν στην κατηγορία των U23.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ντόι βρίσκεται σε μια λίστα με στόπερ της κατηγορίας των U23 που δεν έχουν «φάει» ακόμα ντρίμπλα μέσα στη σεζόν. Και μάλιστα, ο 20χρονος έχει αρκετά υψηλή θέση, καθώς βρίσκεται 3ος στη λίστα (έχοντας αγωνιστεί 1035 λεπτά) η οποία έχει συνολικά έξι ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε «πυλώνα» για τους Πειραιώτες φέτος μέσα στη σεζόν…

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024