Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Η στιγμή που αποχωρεί με μεγάλη ταχύτητα από το γραφείο του δικηγόρου του

Πέτρος Φιλιππίδης: Η στιγμή που αποχωρεί με μεγάλη ταχύτητα από το γραφείο του δικηγόρου του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης τη στιγμή που φεύγει από το γραφείο του δικηγόρου του.

Ήταν αργά το βράδυ της Τετάρτης που ο Πέτρος Φιλιππίδης επισκέφθηκε το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου υπεράσπισής του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο γραφείο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, συνοδεία της συζύγου του Ελπίδας Νίνου. Ήταν αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής που του επέβαλλε το δικαστήριο για τις δύο απόπειρες βιασμού.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη βρέθηκε έξω από το γραφείο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Επιχείρησε να αποσπάσει μια δήλωση κατά την έξοδό του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε ό,τι μπορεί για να αποφύγει τις κάμερες. Βγήκε από το γκαράζ του δικηγορικού γραφείου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του.

Η απόφαση για Φιλιππίδη

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση με αναστολή για τις δύο απόπειρες βιασμού.

Αυτό σημαίνει πως θα παραμείνει ελεύθερος, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς και της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Πότε θα μιλήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο ηθοποιός αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, με τους συνηγόρους του να κάνουν λόγο για πρωτόγνωρη απόφαση στα δικαστικά χρονικά.

«Ο κ. Φιλιππίδης κρατήθηκε για 11 μήνες επειδή τον κατήγγειλε μία κυρία ότι διέπραξε σε βάρος της δύο τετελεσμένους βιασμούς. Γι’ αυτήν την κατηγορία που του στέρησε την ελευθερία ομόφωνα το δικαστήριο με σύμφωνη γνώμη της κυρίας εισαγγελέως, αθωώθηκε», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για δύο απόπειρές βιασμού ο κ. Φιλιππίδης που άνοιξε την πόρτα και στις δύο καταγγέλλουσες και τους είπε περάστε έξω. Σε σχέση με τα νομολογιακά δεδομένα αυτής της χώρας ποτέ δεν έχει υπάρξει ξανά απόπειρα βιασμού όπου ο βιαστής έχει πει στο θύμα του «περάστε έξω. Πιστεύω ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα υπάρξει η πλήρης δικαίωση του κ. Φιλιππίδη και για τις απόπειρες βιασμού».

Ακόμα σημείωσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μιλήσει όταν αποφασίσει και πως ευχαριστεί τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024