Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός Τουρκία: «Νιώθουμε πολύ περήφανοι», λέει σύζυγος Έλληνα διασώστη

Σεισμός Τουρκία: «Νιώθουμε πολύ περήφανοι», λέει σύζυγος Έλληνα διασώστη

«Κάθε παιδάκι που σώζουν νιώθουν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους».

Οι Έλληνες πυροσβέστες της ΕΜΑΚ παλεύουν να σώσουν όσο γίνεται περισσότερες ζωές από τον όλεθρο που προκάλεσε ο σεισμός στην Τουρκία.

Η ελληνική αποστολή έχει σώσει τρία παιδιά και έναν 50χρονο και καταβάλλει τιτάνια προσπάθεια να σώσει ακόμα μία νεαρή κοπέλα στην πόλη Χατάι.

Μάλιστα στην εκπομπή T-Live του Alpha μίλησε η σύζυγος του διασώστη, Κώστα Αθανασόπουλου, Γεωργία και περιέγραψε πως αισθάνεται που άνδρας της μάχεται με τα χαλάσματα στην Τουρκία για να σώσει ζωές.

Όπως είπε η ίδια τα μόνα νέα που έχει από τον σύζυγό της είναι από τις ειδήσεις.

«Εμείς φυσικά και αγωνιούμε κάθε φορά που κοιτάμε την τηλεόραση και μαθαίνουμε τα νέα τους. γιατί δεν έχουμε επικοινωνία. Είναι δύσκολη η επικοινωνία οπότε ο μόνος τρόπος για να μάθουμε άμεσα τα νέα τους είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις ειδήσεις», είπε αρχικά.

«Φυσικά νιώθουμε για όλα τα παιδιά θαυμασμό. Είναι όλοι πολύ άξιοι και συγχαρητηρίων, θαυμασμού, σεβασμού. Με την ομαδική τους δουλειά σώζουν τον κόσμο. Αυτό είναι η ζωή τους δεν είναι η δουλειά τους», συμπλήρωσε.

«Κάθε παιδάκι που σώζουν νιώθουν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους»

Ακόμα αναφέρθηκε στη συγκίνηση που αισθάνεται ο σύζυγός της όποτε σώζει κάποιο παιδί καθώς έχουν δύο παιδιά πέντε χρονών και πέντε μηνών.

«Σκέφτηκα τη συγκίνηση όλων των παιδιών γιατί είναι όλοι τους γονείς και ταυτίζονται. Με κάθε παιδάκι που σώζουν νιώθουν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους, οπότε είναι σίγουρα πιο συγκινητικό», είπε ακόμα.

«Συγκινούμαστε κι εμείς παρά πολύ και νιώθουμε πολύ περήφανοι που κατάφεραν να σώσουν ακόμη ένα παιδάκι και ευχόμαστε να σώσουν ακόμα περισσότερους ανθρώπους», κατέληξε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024