Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Στη φυλακή ο κατά συρροή βιαστής αστυνομικός Ντέιβιντ Κάρικ

Βρετανία: Στη φυλακή ο κατά συρροή βιαστής αστυνομικός Ντέιβιντ Κάρικ

Πως παγίδευε τα θύματα του, τα οποία φοβέριζε να μην τον καταγγείλουν με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα διηγήθηκε στο δικαστήριο μια γυναίκα- θύμα του κατά συρροή βιαστή, Ντέιβιντ Κλαρκ, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη τουλάχιστον 32 ετών.

Την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, λέγοντας ότι έδινε ένα πάρτι καλωσορίσματος. Εκεί τη βίασε, τον Ιούλιο του 2003, για πολλές ώρες υπό την απειλή όπλου.

«Δεν πρόκειται να πας πουθενά» της έλεγε, και αφού τη βίασε στη κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι, όταν εκείνη του είπε ότι θέλει να πάει τουαλέτα, της το απαγόρευσε, και την ανάγκασε με τη βία να προβεί εκ νέου σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του, όπως γράφει το MyLondon.News.

Εξαιρετικά βίαιος

Όταν την επόμενη μέρα την ελευθέρωσε και εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου ενημέρωσε τη νοσοκόμα της βάρδιας ότι βιάστηκε από αστυνομικό, εκείνη της πρότεινε, επειδή ήταν και νέα κοπέλα, να το ξεχάσει και να προχωρήσει μπροστά.

Κάπως έτσι ο Ντέιβιντ Κάρικ, που εργάστηκε στη Διοίκηση Κοινοβουλευτικής και Διπλωματικής Προστασίας, χρησιμοποιούσε τη θέση εξουσίας που είχε για να εκφοβίσει πολλά από τα θύματά του, λέγοντας δηλαδή ότι κανείς δεν θα τα πίστευε, καθώς θα ήταν πάντα ο λόγος τους εναντίον του λόγου ενός εν ενεργεία αξιωματικού.

Ισόβια κάθειρξη

Σήμερα ο 48χρονος Κάρικ, που είχε προηγουμένως δηλώσει ένοχος για 49 κατηγορίες που σχετίζονται με 12 θύματα μεταξύ του 2003 και του 2020, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστη ποινή τα 32 χρόνια φυλάκιση μείον τον χρόνο που έχει ήδη εκτίσει.

Το αξιοσημείωτο είναι εκδιώχθηκε από το σώμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας μόλις τον περασμένο μήνα με τις τοπικές αρχές να εκδίδουν ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από τα θύματά του για τα αργά αντανακλαστικά…

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024