Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα περίπου στις 1:30 π.μ. στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη κοντά στην Παραλία της Ελευσίνας.
Το ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο φέρεται να εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνοδηγός.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου μετέφεραν στο Θριάσιο Νοσοκομείο τον άτυχο οδηγό και στο Τζάνειο σε κρίσιμη κατάσταση τον συνοδηγό ο οποίος απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σοβαρά τραυματισμένος #απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΕΙΧ όχημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη στην Ελευσίνα Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής