Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες η Πάολα, όπου και νοσηλεύτηκε με γρίπη τύπου Β. Όπως είναι επόμενο, η τραγουδίστρια ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Στην ανάρτηση που έκανε η ίδια μέσα από το νοσοκομείο, επιβεβαίωσε τη νοσηλεία της σε κλινική της Θεσσαλονίκης. «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια… Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας», έγραψε χαρακτηριστικά στις 3 Φεβρουαρίου σε στόρι της.

Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε το πρωί της Τρίτης (7/2) τον Γιάννη Πλούταρχο στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Ρώμη με τη σύζυγό του. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η Παόλα είναι καλύτερα στην υγεία της και πως θα επιστρέψει στις εμφανίσεις της από την προσεχή Παρασκευή.

«Γυρίζει την Παρασκευή η Πάολα. Πολύ χοντρό κρύωμα. Τύπου Β. Ήθελε να έρθει, της λέω “κάτσε εκεί πέρα που κάθεσαι”. Η Πάολα ζει για αυτό, δεν το συζητάμε», αποκάλυψε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα