Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέμης Νικολαΐδης: «Οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για την ιστορία με τα δοκάρια στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Την άποψή του για όσα έγιναν στο Περιστέρι με τα δοκάρια και οδήγησαν στη μη διεξαγωγή ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Ντέμης ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν είναι δουλειά της Ένωσης, αλλά της διοργανώτριας αρχής να κάνει ελέγχους στα δοκάρια. Παράλληλα, επισήμανε πως οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα, αλλά να τιμωρηθεί και η υπαίτια ομάδα.

Όσα είπε ο Ντέμης:

«Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Δεν έχω παει τελευταία στο γήπεδο του Ατρομήτου αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια, που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν.

Αν είναι λάθος δεν φτιάχνεται εκείνη την ώρα. Έχω μια απορία. Δεν πρέπει να είναι δουλειά της ΑΕΚ, οι τερματοφύλακες μπορεί να το καταλάβουν γιατί σηκώνουν τα χέρια

Το γήπεδο πρέπει να περνάει από έλεγχο από την Σούπερ Λίγκ. Άρα τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει ανά τακτά διαστήματα κάποια επιτροπή για να τσεκάρει αν είναι σωστά η όχι. Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να το δείξει. Η διαφορά ήταν μεγάλη από ότι είδα. Είναι υπέρ του αμυνόμενου και κατά του επιτιθέμενου, αυτό το πράγμα μπορεί να ήταν και εναντίον της ΑΕΚ αν είχε πολλές ευκαιρίες. Γιατί η Σούπερ Λίγκ δεν έχει τσεκάρει όλα τα γήπεδα; Μπορεί να είναι και αλλού έτσι. Αν είναι έτσι για πολύ καιρό ο χλοοτάπητας αλλάζει, μπορεί να υπάρξει καθίζηση αλλάζουν τα δεδομένα, κάποιος πρέπει να τα ελέγχει αυτά.

Αν είναι η διαφορά 1-2 πόντους είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αν είναι 5-7 φαίνεται. Το να σκάψεις δεν είναι λύση.

Τα γήπεδα πρέπει να τσεκάρονται πριν το πρωτάθλημα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεται μια ομάδα για να κάνει το ντεντέκτιβ. Ότι λέει ο κανονισμός θα γίνει.

Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, αν είσαι επιθετικός οι 5 πόντοι είναι μεγάλη διαφορά. Το γκολ του Χάμες στην Τούμπα θα είχε μπει.

Σίγουρα fair-play αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί. Όπως με τον Ίβιτς και την περίπτωση του Γκαρσία ξαναλέω: Να τιμωρηθεί η υπαίτια ομάδα, αλλά οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Για να πάρεις τους τρεις πόντους πρέπει να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο. Από του πονηρού αν το πάρεις θα μπορούσε η ΑΕΚ να παίξει και αν το έχανε τότε να έκανε ένσταση.

Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται αυταπάγγελτα. Έλεγχοι από επιτροπή της Σούπερ Λίγκ σε όλα τα γήπεδα για τα πάντα όχι μόνο για τα δοκάρια».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024