Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Πέρασαν από τη Λιβαδειά οι Θεσσαλοί

Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Πέρασαν από τη Λιβαδειά οι Θεσσαλοί

Ο Βόλος επικράτησε του Λεβαδειακού εκτός έδρας με σκορ 3-0, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Βόλος που επικράτησε με σκορ 3-0 του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague, ανεβαίνοντας έτσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 32 πόντους, ενώ οι Βοιωτοί έμειναν στους 13 και την 13η θέση.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο μέρος όπου οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου σκόραραν και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης, καθαρίζοντας έτσι την υπόθεση νίκη και εξασφαλίζοντας ακόμα ένα τρίποντο στην προσπάθειά τους να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που έβρισκε περισσότερους χώρους και πραγματοποίησε τις περισσότερες τελικές, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο τελείως όμως είχε έναν πρωταγωνιστή. Τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και σκόραραν τρεις φορές για να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη. Το σκορ άνοιξε με τον Φελίπε Πιρές να κάνει το 1-0 στο 61′, για να έρθει επτά λεπτά αργότερα ο Μίλος Ντέλετιτς έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιώργος Κούτσιας.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024