Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντονα: Η στιγμή που κανείς δεν αναγνώρισε τη βασίλισσα της pop

Μάντονα: Η στιγμή που κανείς δεν αναγνώρισε τη βασίλισσα της pop

Αυτή τη φορά φαίνεται πως το ποτήρι ξεχείλισε σε ό,τι αφορά την όψη της εκκεντρικής pop περσόνας.

Τι και αν όλοι εκθείασαν τη νίκη της Beyonce η οποία έσπασε το ρεκόρ των κατακτήσεων βραβείων Grammy, στη φετινή τελετή των μουσικών βραβείων άλλη έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως άλλωστε ξέρει πολύ καλά να κάνει και αναφερόμαστε φυσικά στη Μαντόνα, η οποία είναι ξεκάθαρο πλέον πως έχει πάψει να θυμίζει στην πάλαι ποτέ βασίλισσα της παγκόσμιας pop σκηνής.

Μήπως η Μαντόνα αποτελεί πλέον το σύμβολο της ματαιοδοξίας;

Όλοι, λίγο πολύ, είχαμε καταλάβει πως η αγαπημένη σταρ έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε σημείο που πολλές φορές να αναρωτιόμαστε εάν βλέπουμε εκείνη ή κάποια άλλη εκκεντρική περσόνα. Η βασίλισσα της pop φρόντιζε να δίνει άφθονο υλικό στους θαυμαστές της προστάροντας βίντεο στο Tik Tok επιδιδόμενη σε προκλητικές χορογραφίες και φυσικά αδιαφορώντας για τα επικριτικά σχόλια.

@madonna♬ L$d – Luclover

Αυτή τη φορά φαίνεται πως το ποτήρι ξεχείλισε καθώς το κοινό της δυσκολεύτηκε να την αναγνωρίσει όταν ανέβηκε στη σκηνή των Grammy’s 2023 ώστε να απονείμει βραβείο. Το Twitter πήρε φωτιά από τα αρνητικά σχόλια, με πολλούς να λένε πως εάν δεν αναφερόταν το όνομά της δεν θα καταλάβαιναν ότι είναι η ίδια, άλλοι έγραψαν πως μοιάζει με τον Merilyn Manson, και άλλοι κατηγόρησαν τον πλαστικό χειρουργό της.

Ειδικοί αναλύουν το πρόσωπό της

Η όψη της δεν μπήκε στο επίκεντρο μονάχα των θαυμαστών της, αλλά και των ειδικών της κοσμετολογίας και των πλαστικών επεμβάσεων.

Ο δρ Εχσάν Άλι, διευθύνων σύμβουλος του Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Care, μιλώντας στο Page six πιστεύει πως η διάσημη τραγουδίστρια πρέπει να έχει κάνει περίπου εννέα επεμβάσεις.

«Σίγουρα έκανε λίφτινγκ προσώπου. Μπορείτε να δείτε ότι το δέρμα της έχει τραβηχτεί προς τα πίσω και έχει σφίξει, χωρίς χαλαρό λαιμό και χωρίς ρυτίδες. Ένα λίφτινγκ προσώπου αλλάζει επίσης το σχήμα των ματιών σας, το οποίο βλέπουμε και στην Μαντόνα, καθώς τα μάτια της είναι τραβηγμένα προς τα πίσω». Σημειώνει επίσης ότι πιστεύει πως η Μαντόνα έχει κάνει ρινοπλαστική, κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο δρ Κασίρ, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους γιατρούς ρινοπλαστικής στο Χόλιγουντ, σημειώνοντας: «Η μύτη φαίνεται πολύ στενή, με μυτερή άκρη».

Αναμφίβολα, όπως αναφέρουν και οι δύο γιατροί, έχει κάνει επίσης μπότοξ σε διάφορα σημεία του προσώπου της: «Παρατηρείται ελάχιστη κίνηση και δεν υπάρχουν γραμμές έκφρασης, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι έχει κάνει μπότοξ στο μέτωπο και στα φρύδια».

Παράλληλα, ο δρ Άλι πιστεύει ότι τα ζυγωματικά της Μαντόνα είναι «εντελώς διαφορετικά» από τότε που ήταν νεότερη και πλέον προεξέχουν αρκετά, ως αποτέλεσμα του filler. Και τα μάγουλά της όμως δείχνουν «πολύ ψηλά», με τον δρα Κασίρ να υποστηρίζει πως έχει κάνει κάτι και σε αυτά.

Όταν οι επεμβάσεις παίρνουν τον λάθος δρόμο

Θα λέγαμε πως αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι το γεγονός πως φαίνεται η ίδια να μην αντιλαμβάνεται πόσο κακό έχει κάνει στην εικόνα της, αλλά και να αρνείται να συμβιβαστεί με την ηλικία της, τη στιγμή που θα μπορούσε ακόμα να μεσουρανεί στις μουσικές σκηνές παγκοσμίως.

Το Χόλιγουντ όμως είναι ο ναός της ματαιοδοξίας, ωστόσο αρκετές κυρίες που ξάπλωσαν στο κρεβάτι του πλαστικού χειρούργου παραδέχτηκαν πως τελικά η διαδικασία δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian και η οικογένειά της έχουν κατηγορηθεί ότι υποστηρίζουν ανέφικτα πρότυπα ομορφιάς και η σταρ του ριάλιτι φαίνεται να έχει μετανιώσει για αυτό.

Το 2010, η 41χρονη μίλησε για ένα κλιπ στο Keeping Up with the Kardashians όπου ήταν εμφανές ότι είχε κάνει Botox.

«Στην εκπομπή είδατε ότι είχα κάποιους μώλωπες γύρω από τα μάτια μου μετά την επέμβαση, κάτι που είναι απολύτως φυσικό, αλλά επειδή δεν είχα κοιτάξει τις παρενέργειες, φρίκαρα», έγραψε.

Η σταρ φάνηκε να μετανιώνει για την απόφασή της, προσθέτοντας ότι «το Botox απλά δεν ήταν απαραίτητο για μένα σε αυτή την ηλικία». Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε από τότε να χρησιμοποιεί Botox.

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner έχει γίνει διάσημη για τα χείλη της, εμπνέοντας ακόμη και την περιβόητη πρόκληση με τα φλιτζάνια, αφού ισχυρίστηκε ότι έτσι μεγάλωσαν τόσο πολύ τα χείλη της.

Η ριάλιτι σταρ ομολόγησε τελικά ότι είχε χρησιμοποιήσει πληρωτικά χείλη στο Keeping Up with The Kardashians το 2015.

«Έχω κάνει προσωρινά fillers στα χείλη», εξήγησε. «Είναι απλώς μια ανασφάλειά μου και αυτό ήθελα να κάνω. Θέλω να παραδεχτώ τα χείλη μου, αλλά οι άνθρωποι είναι τόσο γρήγοροι στο να με κρίνουν για τα πάντα, οπότε μπορεί να απέφυγα την αλήθεια, αλλά δεν είπα ψέματα».

To 2016 ανοίχτηκε περισσότερο για τις ανασφάλειές της και δήλωσε:  «Αυτός ο τύπος που φίλησα έλεγε: «Τα χείλη σου είναι πολύ μικρά, αλλά φιλάς πολύ καλά. Δεν πίστευα ότι θα ήσουν καλή στα φιλιά». Ήταν τόσο αγενές», θυμήθηκε.

«Από τότε ένιωθα ότι έβλεπα τους άντρες να κοιτάζουν τα χείλη μου. Ένιωθα ότι κανείς δεν ήθελε να με φιλήσει».

Ωστόσο, εξομολογήθηκε στην αδελφή της Kim ότι ίσως το παράκανε με τα fillers. «Λοιπόν, σίγουρα κάποια στιγμή έκανα τα χείλη μου λίγο πολύ μεγάλα’, είπε σε συνέντευξή της στην Kim για το Allure. ‘Ενθουσιάστηκα και ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω πολλά. Και μετά εσείς είπατε: «Kylie, πρέπει να ηρεμήσεις».Και μετά έπρεπε να επιστρέψω και να το διορθώσω και ήταν μια τρελή διαδικασία».

Bella Hadid

Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι έκανε ρινοπλαστική όταν ήταν μόλις 14 ετών. Ωστόσο, το 25χρονο μοντέλο παραδέχτηκε πρόσφατα ότι έχει μετανιώσει πλήρως για την απόφασή της – ειδικά από τη στιγμή που ήταν τόσο νέα τότε.

«Μακάρι να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου», δήλωσε στη Vogue τον Απρίλιο.

Η Hadid είναι μισή Ολλανδή και μισή Ιορδανο-Αμερικανίδα – κόρη της ριάλιτι σταρ Yolanda Hadid και του κτηματομεσίτη Mohammed Hadid.

Η απόφασή της να φτιάξει τη μύτη της την πήρε εν μέρει από το «σύνδρομο του απατεώνα» και το ότι της έλεγαν ότι ήταν η «πιο άσχημη αδελφή» σε σύγκριση με τη μεγάλη αδελφή της Gigi Hadid.

«Ήμουν η μελαχρινή. Δεν ήμουν τόσο cool όσο η Gigi, δεν ήμουν τόσο εξωστρεφής», εξήγησε. «Αυτό ήταν πραγματικά αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι για μένα. Και δυστυχώς, όταν σου λένε πράγματα τόσες πολλές φορές, τα πιστεύεις».

Πλέον είναι σε θέση να είναι περήφανη για τη δουλειά της ως μοντέλο, ανεξάρτητα από το τι λένε οι κακοπροαίρετοι.

Courtney Cox

Η Courtney Cox ήταν γνωστή για το ρόλο της Monica στα Φιλαράκια. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι πάλευε με την εμφάνισή της καθώς η σειρά προβαλλόταν και στη συνέχεια.

Εκείνη την περίοδο άρχισε να κάνει fillers στο πρόσωπό της. Ωστόσο, πρόκειται για μια απόφαση για την οποία έκτοτε έχει μετανιώσει.

«Λοιπόν, αυτό που θα κατέληγε να συμβεί. είναι ότι θα πήγαινες σε έναν γιατρό που θα σου έλεγε: «Φαίνεσαι υπέροχη, αλλά αυτό που θα βοηθούσε είναι μια μικρή ένεση εδώ ή ένα filler εκεί». Οπότε φεύγεις και δεν φαίνεσαι τόσο άσχημα και σκέφτεσαι, κανείς δεν το πρόσεξε-είναι καλό», δήλωσε στο New Beauty το 2017.

Παραδέχτηκε ότι κόλλησε στον να δοκιμάζει νέους γιατρούς και να επιστρέφει επανειλημμένα για να διορθώσει το πρόσωπό της.

«Δεν έχεις ιδέα γιατί γίνεται σταδιακά μέχρι να πεις: ‘Ω σκ@τ@, αυτό δεν φαίνεται σωστό». «Και είναι χειρότερο στις φωτογραφίες από ό,τι στην πραγματική ζωή. Έχω μια φίλη που έλεγε: «Ουάου, όχι άλλο!». Σκέφτηκα ότι δεν έχω κάνει τίποτα εδώ και έξι μήνες. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει».

Sharon Osbourne

Η Sharon Osbourne ήταν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο όταν πρόκειται για τις πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις της, παραδεχόμενη ότι ξόδεψε τουλάχιστον 650.000 δολάρια σε επεμβάσεις.

Ξεκίνησε το 2003 όταν έκανε επέμβαση γαστρικής παράκαμψης και έφτασε μέχρι το πέμπτο λίφτινγκ το 2022. Ωστόσο, ομολόγησε ότι έκανε μία επέμβαση για την οποία έχει μετανιώσει πλήρως.

H Sharon Osbourne μαζί με τον Ozzy Osbourne

«Σας το λέω, ήταν φρικτό. [Στον χειρουργό] λέω: «Πρέπει να μου κάνεις πλάκα», είπε στους Sunday Times τον Απρίλιο για το πέμπτο της λίφτινγκ. «Το ένα μάτι ήταν διαφορετικό από το άλλο. Έμοιαζα με γ***** Κύκλωπα. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια καμπούρα»».

«Έκανα ένα πλήρες λίφτινγκ προσώπου τον Οκτώβριο και έμοιαζα με μια από εκείνες τις γ***** μούμιες που τυλίγουν [με επιδέσμους]. Πόνεσε πάρα πολύ. Δεν έχετε ιδέα», είπε για την αισθητική επέμβαση, η οποία διήρκεσε πεντέμισι ώρες.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024