Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αυτοψία του MEGA στην Εθνική Οδό
Παρά τις αντίξοοες συνθήκες το MEGA κάνει οδοιπορικό στην Εθνική Οδό και καταγράφει την έντονη χιονόπτωση που έχει σκεπάσει τα πάντα.
Κλειστή παραμένει μέχρι νεοτέρας η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας μέχρι τα Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζει την επέλασή της. Περιπολικά βρίσκονται ήδη στα διόδια Αφιδνών, ενώ τα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή.
Η χιονόπτωση γίνεται όλο και πιο έντονη καθώς κανείς κατευθύνεται προς τη Μαλακάσα, ενώ η Πολιτική Προστασία και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία υπογραμμίζουν πως μέσα στις επόμενες ώρες τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα.
Στο τμήμα της Εθνικής Οδού που παραμένει κλειστό δεν κινούνται οχήματα, παρά μόνο περιπολικά και εκχιονιστικά, τα οποία δίνουν μάχη για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.
Σημειώνεται πως από τα ξημερώματα της Δευτέρας τα έντονα καιρικά φαινόμενα εντοπίζονται στα ανατολικά του νομού Αττικής, ενώ προβλήματα λόγω χιονιού αντιμετωπίζουν η Μαλακάσα, τα Οινόφυτα και η Αυλώνα.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Τέξας: Πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό στο Χιούστον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442