Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιόνια στην Αττική: Έκτακτο ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Χιόνια στην Αττική: Έκτακτο ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Από τις 10 το πρωί θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες στις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έχει προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών, αλλά και στη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Για το λόγο αυτό, και με το φόβο νέου κύματος χιονοπτώσεων, ανακοινώθηκε πως και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, οι δημόσιες υπηρεσίες στις περιοχές όπου παραμένουν τα καιρικά φαινόμενα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο.

Συγκεκριμένα, για την Περιφέρεια Αττικής και για τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δεν θα ισχύει το μέτρο της έκτακτης τηλεργασίας που εφαρμόστηκε σήμερα, Δευτέρα και οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσέλθουν κανονικά στις υπηρεσίες τους.

Ωστόσο, η ώρα προσέλευσης καθορίζεται στις 10 π.μ., ανεξαρτήτως ωραρίου εργασίας.

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται εκ νέου ότι τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί στο διάστημα προγενέστερο της έκτακτης έναρξης λειτουργίας της υπηρεσίας δεν θα πραγματοποιηθούν και οι δημόσιες υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους ενδιαφερομένους πολίτες σχετικά και να μεριμνήσουν άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού.

Ποιοι θα εργαστούν κανονικά

Τέλος, επαναλαμβάνεται ότι τα ως άνω δεν τυγχάνουν εφαρμογής σε εκείνους τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, ιδίως αρμόδιος επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024