Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έλεγα με αγαπάει και τον συγχωρούσα» - Τι λέει το μοντέλο που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της

«Έλεγα με αγαπάει και τον συγχωρούσα» – Τι λέει το μοντέλο που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της

Φωτογραφίες από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο από γνωστό dj δημοσίευσε το νεαρό μοντέλο.

Τα σημάδια της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, γνωστό dj, το βράδυ του Σαββάτου αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα που έπεσε θύμα του 40χρονου.

Το νεαρό μοντέλο έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα που αποτυπώνουν την επίθεση που δέχθηκε στη Γλυφάδα από τον γνωστό dj.

Όπως ανέφερε, ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, την χτύπησε έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα και στη συνέχεια επιτέθηκε στον νυν σύντροφό της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα.

«Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να συνέλθω και να το ξεπεράσω. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη και να μιλήσω για να προστατεύσω κι άλλες κοπέλες που μπορεί να είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας και να φοβούνται να μιλήσουν» σημείωσε μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» το θύμα της επίθεσης.

«Είχα 7 χρόνια σχέση μαζί του κι όταν με χτυπούσε έλεγα στον εαυτό μου “Έλα μωρέ πάνω στα νεύρα του το κάνει, με αγαπάει” και τον συγχωρούσα. Δυστυχώς δεν έβλεπα το κακό που μου έκανε, μέχρι το Σάββατο το βράδυ που καταλήξαμε στο Αστυνομικό Τμήμα στον Άλιμο, στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας κι εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι κι εγώ ένα από τα πολλά θύματα» πρόσθεσε.

Πως έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με το γνωστό μοντέλο, η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η ίδια και ο σύντροφός της είχαν βγει σε ένα μπαρ.

«Το Σάββατο, το βράδυ όταν βγήκαμε από ένα μπαρ μαζί με τον σύντροφό μου και περπατούσαμε προς το αυτοκίνητο, ξαφνικά πέρασε από δίπλα μου ο πρώην σύντροφός μου και μου έριξε μια μπουνιά στο σαγόνι. Έχασα για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις μου και μέχρι να συνέλθω είχαν πιαστεί στα χέρια ο πρώην σύντροφός μου με το αγόρι μου κι εγώ έβαλα το χέρι μου για να τους χωρίσω. Κι ο πρώην μου, με ξαναχτύπησε στο κεφάλι, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω».

Στον καβγά ενεπλάκη και ο σύντροφος του γνωστού μοντέλου, με τον πρώην σύντροφό της να του επιτίθεται. «Το αγόρι μου, είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πρώην μου κι εκείνος του δάγκωσε το αυτί, του έκοψε κομμάτι και φώναζε. Τότε, ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ, περιπολικά και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μείναμε εκεί μέχρι τα ξημερώματα. Είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω, να το ξεπεράσω και συνέλθω οριστικά» κατέληξε.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024