Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Ξενάκη: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι. Νιώθω δικαιωμένη»

Έλενα Ξενάκη: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι. Νιώθω δικαιωμένη»

«Νιώθω απόλυτα δικαιωμένη για την επιλογή μου να έρθω στην κορυφαία ομάδα» αναφέρει η Έλενα Ξενάκη.

Η mvp του κυπέλλου γυναικών, Έλενα Ξενάκη μιλώντας στο in παραδέχεται ότι έκανε την καλύτερη επιλογή ερχόμενη στον Ολυμπιακό.

Μόλις δεύτερο χρόνο στον Ολυμπιακό και ήδη δεύτερος προσωπικός τίτλος mvp στο κύπελλο αλλά και τόσα τρόπαια (6) μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια όσα δεν είχε πάρει σε όλη της την καριέρα μέχρι τώρα η Έλενα Ξενάκη.

«Εφέτος είναι πιο γλυκό το τρόπαιο, γιατί είναι ο δεύτερος χρόνος μου στον Ολυμπιακό, νιώθω πολύ πιο έντονα συναισθήματα με την ομάδα και το απολαμβάνω» λέει στο In.gr η κορυφαία φουνταριστός που ήδη μετράει με τα Ερυθρόλευκα μια Ευρωλίγκα, δύο ευρωπαϊκά σούπερ κάπ, ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ελλάδος!

«Νιώθω απόλυτα δικαιωμένη για την επιλογή μου να έρθω στην κορυφαία ομάδα. Ένας από τους βασικούς λόγους ήταν αυτός για να κατακτήσω όλα τα τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη και το καταφέραμε, αλλά πιστέψτε με. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι και μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά, αρκεί να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να το αποδεικνύουμε κάθε φορά στο νερό» λέει η Έλενα Ξενάκη και συνεχίζει:

«Είναι εξαιρετικό για την ψυχολογία μας τόσο το ευρωπαϊκό σούπερ καπ όσο και το κύπελλο που έχουμε ήδη κατακτήσει. Καθώς δεν είχαμε δείξει καλό πρόσωπο σε κάποια παιχνίδια στην αρχή, αλλά βρίσκουμε το ρυθμό μας και αποδεικνύουμε ότι δικαίως είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης».

Η Έλενα Ξενάκη παμψηφεί κέρδισε και πάλι τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας στο φάιναλ φορ του κυπέλλου πόλο στην Πάτρα, όπου ο Ολυμπιακός του Αλεξάντερ Τσίριτς έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του επικρατώντας με 11-6 στον τελικό της Βουλιαγμένης ενώ στον ημιτελικό είχε αποκλείσει τον νεοφώτιστο Άλιμο επικρατώντας με 17-7.

«Είναι πολύ τιμητική διάκριση να ανακηρύσσομαι πολυτιμότερη παίκτρια και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν…χορταίνεις να κερδίζεις τρόπαια και διακρίσεις. Όμως ένα μεγάλο μέρος του τίτλου του mvp ανήκει στις συμπαίκτριές μου καθώς αυτές δεν θα μπορούσα να πετύχω όλα αυτά» μας λέει η Έλενα Ξενάκη που απολαμβάνει και τη σχέση της ομάδας με τον κόσμο.

«Ναι οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι μοναδικοί, μας ακολουθούν παντού και δημιουργούν τρομερό κλίμα. Προσωπικά επειδή είναι μόλις η δεύτερη χρονιά μου τώρα έχω αρχίσει να το συνηθίζω και για αυτό και το απολαμβάνω ξεχωριστά. Είναι κάτι πολύ όμορφο.

Επιμένω ότι αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι και μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα αρκεί να μπαίνει μέσα στους αγώνες και να δείχνει τι μπορεί να κάνει» υποστηρίζει η 26χρονη φουνταριστός που αναφέρει και το μυστικό της επιτυχίας:

«Πολύ σημαντικό ότι υπάρχει μια στιβαρή διοίκηση που μας παρέχει όλα αυτά που χρειάζονται ώστε εμείς απερίσπαστες να μένουμε στο έργο μας Είναι εγγύηση για μας. Μα δίνει τη δυνατότητα να είμαστε οι αθλήτριες που είμαστε. Μας τα έχει όλα λυμένα η διοίκηση και τους ευχαριστούμε. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες και να γίνει έτσι ακόμα πιο δυνατός ο ερασιτεχνικός αθλητισμός».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024