Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευγενία Μανωλίδου: «Υποψήφιος» για Όσκαρ ο γιος της, Αλέξανδρος

Ευγενία Μανωλίδου: «Υποψήφιος» για Όσκαρ ο γιος της, Αλέξανδρος

Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος, είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος

«Υποψήφιος» για Όσκαρ είναι ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία «Glass οnion: A knives out mystery», η οποία προτάθηκε για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Knives out», το Netflix έφερε το πολυαναµενόµενο sequel της ταινίας: «Glass onion: A knives out mystery», η οποία προτάθηκε για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο στα φετινά Όσκαρ.

Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Θοδωρή Μανωλίδη, ο 27χρονος Αλέξανδρος, είναι σκηνοθέτης, κινηµατογραφιστής και φωτογράφος.

«Είναι μεγάλη η χαρά. Φυσικά, δεν ήταν κάτι που περίμενα… ήταν δίκαιο» δηλώνει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και εξηγεί ποια ακριβώς ήταν η αρμοδιότητά του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

«Ήμουν ο συντονιστής logistics (logistics coordinator), που σημαίνει πως συντονίζεις το συνεργείο, ώστε να γίνουν όλα σωστά και να είμαστε όλοι ασφαλείς. Ήταν και η περίοδος της πανδημίας, οπότε δεν ήταν απλή υπόθεση. Έπρεπε να προσέχουμε αν ακολουθούσαν όλοι τις διαδικασίες. Στήναμε πρώτοι, ξεστήναμε τελευταίοι… Ήταν όλοι πολύ συνεργάσιμοι και όλα τα παιδιά από την Αμερική εξαιρετικά» τονίζει.

Τι είπε για τον Ντάνιελ Κρεγκ

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης συνεργάστηκε µε μεγαθήρια του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ντάνιελ Κρεγκ.

«Όλοι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Αυτό µου έκανε μεγάλη εντύπωση και αυτό κρατώ από τον Ντάνιελ Κρεγκ. Ήταν απίστευτα συγκεντρωμένος, μάθαινε όλο το σενάριο, ώστε, αν δεν βγει κάτι σωστά, να μπορεί να λειτουργήσει πάνω σε αυτό. Πολύ αφοσιωμένος και, όσον αφορά όλο το καστ, ήταν όλοι πολύ επαγγελματίες και δεν φαίνονταν να βγαίνουν «εκτός” από τους υπoλοίπους», εξηγεί.

Στην ταινία συμμετείχαν και αρκετοί Έλληνες, που είχαν αναλάβει διάφορα πόστα, µε τους Αµερικανούς να σχολιάζουν θετικά τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους.

«Η δική µας ομάδα είχε στόχο να είναι φιλική και να κάνουμε πολλά πράγματα στο λιγότερο χρονικό διάστημα. Οι Αµερικανοί εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο που δουλεύαμε. Υπήρχαν άτομα που εργάζονταν 18 ώρες την ημέρα και πάντα µε ένα χαμόγελο» αποκαλύπτει.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024