Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστά σχολεία Δευτέρα - Οδηγία υπουργείου Παιδείας στα σχολεία για τηλεκπαίδευση

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστά σχολεία Δευτέρα – Οδηγία υπουργείου Παιδείας στα σχολεία για τηλεκπαίδευση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά.

Κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά.

Η ανακοίνωση:

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Αύριο, Δευτέρα 06.02.2023, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην δήλωση του κ. Κόπτσης: «Αύριο, Δευτέρα 06.02.2023, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα».

Βέβαια τα προβλήματα δικτύων η υποδομών σε πολλά σχολεία της χώρας δεν έχουν ξεπεραστεί, ωστόσο η εντολή για οργάνωση και ενίσχυση των σχετικών ομάδων σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα είχε δοθεί απο την Παρασκευή και αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την κακοκαιρία των επόμενων ωρών. Κατ επέκταση η κινητοποίηση ξεκίνησε εγκαίρως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Sports in

Το Βερολίνο χαρίζει το σπίτι του Γκέμπελς, αλλά δεν το θέλει κανείς

Το κτήμα μαζί με το ακίνητο των δεκάδων δωματίων δίνεται δωρεάν, σε διαφορετική περίπτωση θα κατεδαφιστεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024