Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Ιωαννίδης: Δεν υπάρχει σεφ, μόνο μάγειρας

Πάνος Ιωαννίδης: Δεν υπάρχει σεφ, μόνο μάγειρας

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε ότι πότε ξεκίνησε να ασχολείται με την μαγειρική

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, στο «Master Chef» έχει τον ρόλο του κριτή, ενώ στη ζωή του είναι διαφορετικός σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα.

«Στη δουλειά μου είμαι πάντα σοβαρός. Στην προσωπική μου ζωή είναι ανάλογα πως θα αισθανθώ και τι θα μου βγάλει ο άλλος. Προσαρμόζομαι εύκολα γενικά», δήλωσε και στη συνέχεια εξήγησε τη διαφορά σεφ και μάγειρα: «Δεν υπάρχει σεφ, υπάρχει μάγειρας.  Όταν έχεις μία ομάδα και ηγείσαι μίας κουζίνας είσαι σεφ, ο chief της κουζίνας. Δεν υπάρχει «εγώ είμαι σεφ», είμαι μάγειρας. Όταν έχω στήσει κουζίνα και έχω ομάδα, είμαι σεφ. Όταν είμαι στο σπίτι και μαγειρεύω είμαι… ούτε καν μάγειρας!».

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη πως το μικρόβιο της μαγειρικής υπήρχε πάντα μέσα του.

»Νομίζω ότι η μαγειρική, η γεύση υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Από πολύ μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου ότι με ενδιέφερε η μαγειρική. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να μαγειρεύει κι εγώ να είμαι δίπλα. Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν από την Κωνσταντινούπολη, έχω μεγαλώσει με real πολίτικη κουζίνα. Το φαγητό είχε ξεχωριστό ρόλο στην οικογένειά μου, θυμάμαι αρώματα, γεύσεις, μπαχαρικά… Σε αυτό το κομμάτι ήμουν τυχερός. Το μικρόβιο της μαγειρικής υπήρχε, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα το έκανα επαγγελματικά».

Όταν ήταν 17 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ακολούθησαν σπουδές στο εξωτερικό. Όπως είπε ο ίδιος, γνώριζε εξ αρχής πόσο σκληρή είναι η συγκεκριμένη δουλειά.

Την περίοδο που βρισκόταν στο εξωτερικό εργάστηκε σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. «Ήταν μία τεράστια εμπειρία. Ήμουν ένα παιδί που ήρθε από την Ελλάδα σε ένα χώρο που ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που πίστευα», δήλωσε.

«Το Master Chef ήρθε μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς. Στην Ιταλία περνούσα υπέροχα, απλά το πρόβλημα ήταν πως μου είχε λείψει η Ελλάδα. Ήρθα και είχα την τύχη η δουλειά μου να είναι σε κάποια πρεσβεία. Την τηλεόραση δεν την είχα ποτέ στο μυαλό μου, την φοβόμουν», είπε, ενώ συμπλήρωσε πως με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά συνεργάζονται πολλά χρόνια μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024