Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσιμη εβδομάδα για 8 ζώδια - «Συναγερμός» από τον Κώστα Λεφάκη

Κρίσιμη εβδομάδα για 8 ζώδια – «Συναγερμός» από τον Κώστα Λεφάκη

Δείτε αναλυτικά...

Μεγάλη προσοχή χρειάζονται οκτώ από… τα 12 ζώδια, σε μια ομολογουμένως δύσκολη εβδομάδα.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο oroskopos.gr, και την προειδοποίηση του για τα ζώδια που πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή… αν θέλουν να περάσουν ήρεμα την δεύτερη εβδομάδα του μήνα.

Δείτε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν ευαισθητοποιούν την εργασία και θα πρέπει να είστε συνεπείς και σωστοί σε αυτόν τον τομέα. Θα έχετε τώρα ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία και οι πιο επιδέξιοι να ορίσετε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό στόχο. Ερωτικά υπάρχει ένταση η οποία θα καθορίσει και την ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον δικό σας χειρισμό. Σκεφτείτε τις συνέπειες και πράξτε ανάλογα. Οικονομικά αποφύγετε τις παγίδες, τις αμφίβολες τοποθετήσεις χρημάτων

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν τονίζουν τις όποιες εξελίξεις σημειώνονται τώρα στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Επιμεληθείτε τη φήμη ή τη δημόσια εικόνα σας και ταυτόχρονα υπερασπίστε μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση που σας αφορά να υπάρχει. Οι μέρες αυτές απαιτούν προνοητικότητα, ψυχραιμία και ελιγμό. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και κάντε καλύτερους λογαριασμούς με εκείνους στους οποίους οφείλετε χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος είναι θετική και γόνιμη για εσάς. Κάντε τώρα τις προσπάθειες που έχετε αναβάλει και δώστε τις σωστές προτεραιότητες. Παρά το γενικό κλίμα της εποχής, η οικονομική σας κατάσταση έχει προοπτικές βελτίωσης και η διάκριση σας στον επαγγελματικό τομέα είναι φανερή. Προσπαθήστε όμως να είστε μετριοπαθείς στην συμπεριφορά και όχι ιδιαίτερα πληθωρικοί στις κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να γίνονται λίγα και καλά παρά πολλά μαζί τώρα. Ταξίδια και μετακινήσεις σας ενθουσιάζουν έστω και σαν προοπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβλέπονται μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει και αφορά στα πρακτικά καθημερινά σας ζητήματα. Άλλο τόσο προβλέπονται κάποιες αναμοχλεύσεις συναισθημάτων από την επίδραση των εξωτερικών περιστατικών τα οποία θα έρθουν αντίθετα με τα συναισθήματα ή τον κώδικα τιμής σας. Μην πανικοβάλλεστε και μην εγκαταλείπετε μια σοβαρή σας προσπάθεια. Το πρόβλημα έγκειται στην συμπεριφορά των άλλων και καλείστε να είστε ψύχραιμοι και όχι επιθετικοί. Φροντίστε την υγεία και αποφύγετε υπερβολές στη διατροφή, όσο αγχολυτικά και αν λειτουργούν αυτές τώρα.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην εργασία σας. Αξίζει τον κόπο να επιταχύνετε ή ακόμα και να κάνετε και άθλους και τις δέουσες υποχωρήσεις ανάλογα. Επίσης, να υπερασπιστείτε σχέσεις που σας αφορούν και να αποφύγετε αντιθέσεις με εκείνους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Οικονομικά τα πράγματα απαιτούν πρόνοια και δεν κρίνονται τόσο απαραίτητες νέες αγορές ή άλλα έξοδα. Βαδίστε συντηρητικά, επιλέξτε πιο μετριοπαθείς τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική διάθεση της στιγμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ευνοημένοι στην ερωτική και την κοινωνική σας ζωή την περίοδο αυτή. Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να γίνετε περισσότερο εκτελεστικοί και να επισπεύσετε τις επιδιώξεις σας. Κάποιοι άνθρωποι θα αποδειχτούν χρήσιμοι σε αυτές. Αποφάσεις ή επιλογές θα πιάσουν τόπο, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το ενδεχόμενο παρασκηνίου στα επαγγελματικά. Αποφύγετε τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επενδύσεις και μην παρασύρεστε από λόγια και εικόνες που δημιουργούν γύρω σας κάποιοι επιτήδειοι.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν σας βρίσκουν ενισχυμένους από παράγοντα τύχης στον τομέα των προσωπικών σχέσεων αλλά εκτεθειμένους στον επαγγελματικό τομέα και ταυτόχρονα λίγο καταπιεσμένους στον οικογενειακό χώρο. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μην συμφωνείτε σε κάτι αν προηγουμένως δεν έχετε εχέγγυα επιτυχίας και μην βιάζεστε να αλλάξετε μια κατάσταση που έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής, ειδικά στην εργασία σας. Προσέξτε επίσης που απευθύνετε τα παράπονά σας και ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι ξέρουν να σας ακούν και να σας συμβουλεύουν σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζει και διαμορφώνεται μια πιο θετική κατάσταση, έστω και αν ορισμένες φορές είναι νευρική. Επειδή ορισμένοι νιώθετε εγκλωβισμένοι στο στενό σας περιβάλλον πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Τότε θα δείτε ότι υπάρχουν διέξοδοι όπως και κατάλληλοι άνθρωποι για την ανακούφιση ή την ψυχαγωγία που τόσο χρειάζεστε. Φροντίστε να είστε σωστοί στις συναλλαγές σας και μην βιάζετε το χρόνο και τις καταστάσεις που δεν ανατρέπονται εύκολα. Οικονομικά προστατεύστε το έννομο συμφέρον σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σας τις μέρες αυτές. Θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και όσον αφορά τις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Θα ήταν πρέπον και ουσιαστικό να διαθέτετε σαφή προγράμματα και άλλα απαραίτητα στοιχεία για την συνέχεια της πορείας της. Οικογενειακά σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε το επικρατούν κλίμα ή να εξωραΐσετε το χώρο μέσα στον οποίο ζείτε. Ερωτικά οι προσφορές είναι ενδιαφέρουσες και, αν θέλετε να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις, χαμηλώστε λίγο τον πήχη των στάνταρ που έχετε θέσει και σας ταλαιπωρεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταλαβαίνετε ότι μόνο η σοβαρότητα δεν αρκεί, γιατί αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο αναμονής στις εξελίξεις που περιμένετε. Φανείτε αρκετά τολμηροί στις επιδιώξεις σας, διπλωμάτες στην συμπεριφορά και υποχωρητικοί στις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Προγραμματίστε την δημιουργικότητα σας και ελέγχετε την ευθιξία σας. Ξεκαθαρίστε το τοπίο από παράσιτα κάθε είδους. Μην ρισκάρετε στα οικονομικά και αποφύγετε το ενδεχόμενο της εκμετάλλευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν την περίοδο αυτή που οι περισσότεροι γιορτάζετε τα γενέθλια σας. Μπορείτε να βελτιώσετε σύντομα τις συνθήκες στην εργασία σας όπως μπορείτε επίσης να γιατρέψετε προβλήματα υγείας και να βρείτε πιο ικανοποιητικές λύσεις στην ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος σας καταπιέζει λιγότερο πλέον και ήδη από το μήνα αυτό αρχίζει δειλά – δειλά, να βγαίνει προς τα έξω η προοπτική μίας γενικής ανάκαμψης.

ΙΧΘΕΙΣ

Έμφαση στις εξελίξεις των σχέσεων, χρήσιμες πληροφορίες και καλύτερες ευκαιρίες να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τους συνεργάτες σας. Στα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να υπάρχουν οι προοπτικές αλλά και η ασάφεια μαζί. Αποφύγετε το ενδεχόμενο μίας προδοσίας, κρατήστε μυστικά για τον εαυτό σας και προτιμήστε την διπλωματική συμπεριφορά από την νευρικά ειλικρινή έκφραση. Τέλος μην το βάζετε στα πόδια όταν μπορείτε να βγείτε «νικητές».

inSports

«Μπαμ» από τον Γιαννακόπουλο: Ανακοίνωσε τον Λορέντζο Μπράουν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε την πρώτη σπουδαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024