Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται δραματικές ώρες: Τέσσερα ζώδια που θα περάσουν «μαύρο» Φεβρουάριο

Έρχονται δραματικές ώρες: Τέσσερα ζώδια που θα περάσουν «μαύρο» Φεβρουάριο

Δείτε αναλυτικά...

Σκούρα τα πράγματα στον προσωπικό τομέα τον Φεβρουάριο για τα παρακάτω τέσσερα ζώδια, αφού θα προκύπτουν εμπόδια προς διαχείριση.

Η ατυχία των συγκεκριμένων ζωδίων οφείλεται στην Πανσέληνο στον Λέοντα αλλά και στην περίοδο των Ιχθύων. Σύμφωνα με το Knowinsiders.com, τα τέσσερα αυτά ζώδια θα έχουν δυσκολίες στις σχέσεις τους, ως αποτέλεσμα του τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 4 Φεβρουαρίου 2023.

Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Φεβρουάριο

Ταύροι

Οι Ταύροι βρίσκονται στο Top 5 των ζωδίων που θα περάσουν δύσκολα τον Φεβρουάριο του 2023 όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις.

Η διέλευση της Πανσελήνου στον Λέοντα, θα σας κάνει επικριτικούς απέναντι στους άλλους και θα θέλετε τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο που σας αρέσει και δεν θα δέχεστε τίποτα λιγότερο. Αυτό θα οδηγήσει σε μπελάδες και καβγάδες καθώς και λιγότερο κοινωνικό κύκλο.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι στους άτυχους συναισθηματικά του Φεβρουαρίου. Μπορεί να προσαρμόζεστε εύκολα σε νέες σχέσεις, γίνεστε όμως και αναποφάσιστοι.

Αλλάζετε γνώμη και συμπεριφορά και αυτό προκαλεί μεγάλη δυσφορία στους άλλους. Οι άνθρωποι συχνά δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις ιλιγγιώδεις αλλαγές σας και αυτή η συμπεριφορά θα σας βάλει σε μπελάδες στη ζωή.

Παρθένοι

Και οι Παρθένοι θα είναι ένα από τα 5 πιο άτυχα ζώδια. Θα είστε άτυχοι και στην εργασία, όταν η Πανσέληνος περνάει στον Λέοντα, στις αρχές του μήνα.

Η Πανσέληνος θα σας κάνει αναποφάσιστους, δειλούς, διστακτικούς. Επειδή όμως είστε αφοσιωμένα και υπεύθυνα άτομα, έχετε επίσης αυτοπεποίθηση, είστε θετικοί αλλά, λόγω έλλειψης δύναμης, γίνεστε πεισματάρηδες και συντηρητικοί.

Στον εργασιακό τομέα τον Φεβρουάριο, θα είστε ένα βήμα πιο αργοί από όλους τους άλλους.

Ιχθύες

Η Νέα σελήνη στους Ιχθύες, που εισέρχεται στον οίκο αναγέννηση, σας κάνει επιρρεπείς στην κατάθλιψη και μπορεί ξαφνικά από χαρούμενοι να νιώσετε κουρασμένοι και λυπημένοι.

Με αυτή τη διάθεση είναι δύσκολο να βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους. Έτσι, αυτόν τον μήνα ετοιμαστείτε για πίεση, ένταση και αντιπαράθεση.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024