Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Μονόδρομος η αντίδραση κόντρα στον Ιωνικό

Άρης: Μονόδρομος η αντίδραση κόντρα στον Ιωνικό

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Άρη, εκτός από τη νίκη στο σημερινό (4/2, 19.00) παιχνίδι στη Νίκαια, ενώ ο Πάρντιου θα πάρει την τελευταία στιγμή τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για ορισμένες θέσεις στο βασικό σχήμα. Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, οριακό προβάδισμα φαίνεται ότι έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γκρέι, χωρίς, όμως, να αποκλείεται και το να ξεκινήσει ο Καμαρά.

Ο Πάλμα εξακολουθεί να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ σε ότι αφορά τις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής, προβάδισμα έχουν οι Γκαρσία και Ιτούρμπε. Στις προηγούμενες προπονήσεις, δοκιμάστηκε και ο Μαζικού στο αριστερό άκρο, χωρίς, πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ξεκάθαρα τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι τερματοφύλακας, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Νταμπό θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ετέμπο και θα είναι ο παρτενέρ του Ντουκουρέ στα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Νταρίντα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024