Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στη μυθοπλασία δε θα βάλω άτομο ΛΟΑΤΚΙ+ μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στη μυθοπλασία δε θα βάλω άτομο ΛΟΑΤΚΙ+ μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας»

«Όταν προσεγγίζω ένα έργο στην μυθοπλασία δεν λαμβάνω υπόψιν μου τις κοινωνικές συνθήκες»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας συνάντησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και μίλησαν τόσο για τις εξελίξεις στον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ» όσο και στο εάν επιλέγει τους ρόλους του με βάση τα πρότυπα της σημερινής κοινωνίας.

Ο σεναριογράφος ξεκαθάρισε πώς όλοι οι ρόλοι μπαίνουν ανάλογα τις ανάγκες του έργου και όχι επειδή κάτι μπορεί να είναι της «μόδας».

«Στη “Νέμεσις” ποντάρω περισσότερο στις γυναίκες περισσότερο από άλλους κύκλους. Όταν προσεγγίζω ένα έργο στην μυθοπλασία δεν λαμβάνω υπόψιν μου τις κοινωνικές συνθήκες. Δηλαδή, δεν θα βάλω έναν συγκεκριμένο ρόλο, δεν θα βάλω έναν χαρακτήρα ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, μαύρος, γυναίκα επειδή αυτό είναι της μόδας ή αυτό ακούγεται» είπε αρχικά.

«Τα έργα μου τα έχω ξεχωριστά από τις ειδήσεις και τη ειδησεογραφία. Ό,τι έχει ανάγκη το έργο μου θα το βάλω. Δεν θα το έκανα επί τούτου, επειδή αυτό πουλάει, πάμε να καβαλήσουμε στο άρμα. Όταν η σειρά το έχει ανάγκη, θα κάνω τα πάντα. Οι γυναίκες μου ταιριάζουν πολύ στη ζωή μου, έχουμε χημεία» συμπλήρωσε.

Τι θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ»;

«Στον τρίτο κύκλο αφήνουμε τον Λαΐνη όπως τον είχαμε αφήσει. Είναι μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Έχει έρθει άλλος στο ανθρωποκτονιών που υποδύεται η Μαριάννα Τουμασάτου. Γίνεται μία έκρηξη σε γραφείο τελετών και πάνε εκεί μέχρι που υπάρχει πρόβλημα με το απανθρακωμένο πτώμα του ιδιοκτήτη. Μπαίνει μέσα και δεν βγαίνει ποτέ αλλά το πτώμα δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Ξαφνικά βρίσκεται και ένα πτώμα εκτός Αθηνών σε μία χαράδρα και πάνε και εκεί» τόνισε σε άλλο σημείο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024