Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: O Γιώργος Σαμπάνης στήνει το δικό του πάρτι στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς

Σπίτι με το MEGA: O Γιώργος Σαμπάνης στήνει το δικό του πάρτι στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς

Εκλεκτοί καλεσμένοι σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις

Το  «Σπίτι με το MEGA» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και ο πρώτος καλεσμένος έχει ετοιμάσει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολύ χορό.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Γιώργο Σαμπάνη στην πρώτη εκπομπή του 2023 και το κοινό ανυπομονεί να απολαύσει δεκάδες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά και έχει χαρίσει σε σπουδαίους δημιουργούς.

Ο ταλαντούχος συνθέτης υπογράφει πολλά αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων ετών, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες.

Μεταξύ άλλων απόψε το βράδυ θα ακούσουμε: «Κανείς δεν ξέρει», «Άγρια θάλασσα», «Κλειδαριές», «Στην παλάμη σου επάνω», «Ό,τι και να είμαι», «Το φιλί της ζωής», «Ώρες μικρές», «Δύο ζωές», «Λείπει πάλι ο Θεός», «Μην ξαναρθείς» κ.ά.

Δίπλα στον Γιώργο Σαμπάνη θα βρεθούν σημαντικοί καλεσμένοι. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και δεξιοτέχνες του μπουζουκιού θα μοιραστεί την αγάπη του για τη μουσική με τον Γιώργο Σαμπάνη χαρίζοντάς μας μια μοναδική μουσική συνύπαρξη. Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ξεχωρίσει με το ταλέντο, την υπέροχη φωνή και την ευαίσθητη ερμηνεία της. Ακόμα, στη σκηνή ανεβαίνει η Αναστασία, που θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της και θα δώσει ρυθμό στη βραδιά, αλλά και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ελευθερία Παπαμιχαήλ.

Αξιόλογοι δημιουργοί θα τιμήσουν τον Γιώργο Σαμπάνη με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA». Οι στιχουργοί Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Γρίτσης και Γιάννης Δόξας θα μοιραστούν με τη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες της σχέσης τους με τον αγαπημένο ερμηνευτή.

Στην όμορφη συντροφιά θα βρεθούν η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου, η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης και ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Δουλάμης.

Sports in

Παράταση σε πληρωμές φόρων που έληγαν στις 30 Απριλίου

Παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων, ΦΠΑ, τελών και βεβαιωμένων οφειλών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024