Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Έντσο – Πήγαν να πιαστούν στα χέρια στις διαπραγματεύσεις

Απίθανες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Έντσο – Πήγαν να πιαστούν στα χέρια στις διαπραγματεύσεις

Μια ανάσα από το… ξύλο φέρεται αν έφτασαν οι διαπραγματευτές της υπόθεσης του Έντσο Φερνάντες, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων της Τσέλσι με την Μπενφίκα!

«Μια μέρα θα μιλήσω για την υπόθεση του Έντσο, επειδή πραγματικά ότι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη ιστορία είναι… τρελό». Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο κατά τη διάρκεια του live stream που έκανε στην deadline day, λίγες μόλις ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπενφίκα το μεγαλύτερο deal του χειμώνα επετεύχθη. Χρειάστηκε σχεδόν ολόκληρος ο Γενάρης για να καταφέρει η Τσέλσι να πείσει τον Ρουί Κόστα να δεχτεί την πρόταση της και να κάνει… πίσω στο «ή ρήτρα ή τίποτα»…

Και τελικά, η «χρυσή τομή» βρέθηκε στις καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, καθώς οι «μπλε» ζήτησαν παράταση ώστε να στείλουν τα έγγραφα και να υπογράψουν όλα τα συμβόλαια της μεταγραφής η οποία «έκλεισε» στα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα ωστόσο με τα αγγλικά Μέσα, όλα έφτασαν μια ανάσα από το «ναυάγιο». Για την ακρίβεια, η υπόθεση «ναυάγησε» μια φορά, πριν η Τσέλσι επανέλθει δυναμικά με νέα πρόταση.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «dailymail», σε μια από τις πρώτες συναντήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι της Τσέλσι έφτασαν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια με τους αντίστοιχους της Μπενφίκα. Στη συγκεκριμένη συνάντηση φέρεται να έδωσαν το «παρών» ο Τοντ Μπόλι, ο Ρουί Κόστα και ο Μέντες ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση.

Κάποια στιγμή ο Ρουί Κόστα φέρεται να αποχώρησε εκνευρισμένος από το δωμάτιο, κάτι που ξεσήκωσε τους ανθρώπους των «μπλε», οι οποίοι ωστόσο παρέμειναν και δεν έδωσαν συνέχεια στο περιστατικό, με τους ψυχραιμότερους να σβήνουν εν τέλει τη «φωτιά»…

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024