Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαρεμένος για το επεισόδιο με την Καραμανλή: «Το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα»

Βαρεμένος για το επεισόδιο με την Καραμανλή: «Το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα»

Πώς σχολίασε την την αναφορά της ΝΔ ότι η συμπεριφορά του θυμίζει «πρακτικές χρυσαυγιτών»

Το… πεπρωμένο του Γιώργου Βαρεμένου ήταν η αιτία, σύμφωνα με τον ίδιο, για το πρωτοφανές επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, άρπαξε βίαια το χαρτί από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Καραμανλή, κατά τη διάρκεια κοινής τηλεοπτικής τους παρουσίας μία ημέρα νωρίτερα.

Ο Γιώργος Βαρεμένος απέδωσε την αντίδρασή του, στον «συναισθηματισμό» του προσθέτοντας για το επεισόδιο που προκάλεσε σάλο ότι «το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα».

«Το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα»

«Ό,τι ήταν να γίνει έγινε στην εκπομπή. Η γνώμη μου ήταν ότι διευθετήθηκε, δέχθηκα ότι δεν υπήρχε προσωπική επίθεση στο πρόσωπό μου. Μετά από 3 ώρες εκδίδει ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και λέει ότι εγώ έκανα σεξιστική επίθεση. Όποιος θέλει το πιστεύει αυτό και δεν ξέρω αν είναι κάποιος που το πιστεύει. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά όμως ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο μας και το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βαρεμένος στο ΟΡΕΝ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε επίσης ότι «αιφνιδιάστηκα, δεν περίμενα στην εκπομπή τη συγκεκριμένη ημέρα να αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα να μου δείχνει αυτό το χαρτί. Σκέφτηκα τι σημαίνει αυτό, ότι τη σημερινή ημέρα κάποιοι δεν μετέχουμε στην οδύνη; Κάποιοι μπροστά σε μια τραγωδία απολαμβάνουν κάτι άλλο; γίνεται μια πλειοδοσία πατριωτισμού». Υποστήριξε, δε, ότι «υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές και για μένα είναι ο πατριωτισμός. Αυτή η μέρα δεν προσφερόταν για διχασμό».

Ερωτηθείς αν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία η Κουμουνδούρου κράτησε ίσες αποστάσεις του προκάλεσε πικρία, ο Γιώργος Βαρεμένος απάντησε «έβγαλε την ανακοίνωση που νόμιζε ότι έπρεπε να βγάλει. Αυτό αγγίζει τον σκληρό πυρήνα των αρχών μου».

Για την αναφορά της ΝΔ ότι η συμπεριφορά του θυμίζει «πρακτικές χρυσαυγιτών» ο Γιώργος Βαρεμένος είπε «ας ψάξουν όσο θέλουν από το παρελθόν που αμφισβήτησα είτε τον πατριωτισμό του οποιουδήποτε γιατί υπάρχει κρεατομηχανή απέναντι μου. Κάποιες στιγμές πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη για να μην μένει καμία σκιά. Δήλωση μετανοίας δεν θα κάνω στον οποιονδήποτε μηχανισμό και κρεατομηχανή, αφελής δεν είμαι αλλά μπορεί να έχω συμπεριφερθεί αφελώς».

Ήταν καθαρά σεξιστική επίθεση… λέει η Άννα Καραμανλή

Για το επεισόδιο με τον Γιώργο Βαρεμένο μίλησε το πρωί της Παρασκευής και η Άννα Καραμανλή με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να λέει στο MEGA ότι «το κλίμα πριν την συνέντευξη δεν ήταν οξύ. Εξέφρασα την γνώμη μου, κι επειδή η άποψη μου δεν έγινε αρεστή στον συνάδελφο και εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ μου επιτέθηκε.

«Ήταν ξεκάθαρα μία σεξιστική επίθεση. Μου άρπαξε τα χαρτιά μέσα από τα χέρια μου και μετά το πέταξε επάνω μου. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές, όταν διαφωνείς με κάποιον απαντάς με επιχειρήματα και λόγια. Δεν ξέρω εάν θα το έκανε αυτό αν είχε δίπλα του έναν άντρα» πρόσθεσε η κυρία Καραμανλή

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024