Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Βαρεμένος: Απαντά πρώτη φορά μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή

Γιώργος Βαρεμένος: Απαντά πρώτη φορά μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή

Ο Γιώργος Βαρεμένος απάντησε ότι κατά τη γνώμη του δεν πρόκειται για επιθετική κίνηση και ότι η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές αλλοιώνει τα πάντα.

Την δικιά του πλευρά Γιώργος Βαρεμένος, λίγες ώρες μετά τον άγριο καβγά με την Άννα Καραμανλή στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε τη θέση του για την έντονη αντιπαράθεση που είχε στον αέρα του ΣΚΑΪ με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πολιτικός και γνωστός δημοσιογράφος απάντησε ότι κατά τη γνώμη του δεν πρόκειται για επιθετική κίνηση και ότι η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές αλλοιώνει τα πάντα.

«Το να λέει κανείς ότι αυτό είναι μία επίθεση στην κυρία Καραμανλή δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν ήταν επιθετική κίνηση, το διευκρίνισα όσο πιο εμφατικά μπορούσα. Η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές μπορεί να αλλοιώνει τα πάντα» είπε ο Γιώργος Βαρεμένος στον Alpha.

«Το ότι μου κράδαινε την ημέρα της κηδείας δύο παλικαριών της Πολεμικής Αεροπορίας ένα χαρτί, με το οποίο υπονοούσαν non-paper της Νέας Δημοκρατίας και του κύριου Μητσοτάκη; Υπονοώντας τι δηλαδή; Ότι δεν συμμεριζόμαστε τον πόνο, την απελπιστική κατάσταση των οικογενειών; Ότι δεν έχουμε συνείδηση της τραγικής απώλειας; Ότι είναι αυτοί πιο πατριώτες από εμάς;» συμπλήρωσε ο Γιώργος Βαρεμένος και κατέληξε:

«Σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχοληθούμε κάποια στιγμή και με την ουσία. Δεν είναι όλα εντυπώσεις» τόνισε αμέσως μετά ο Γιώργος Βαρεμένος, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει: «Ήταν τυμβωρυχία αυτό. Κατά τη γνώμη μου οι προκλήσεις έληξαν 1-1».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον Alpha:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024