Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε τροχιά διαδοχής η McLaren 720S

Σε τροχιά διαδοχής η McLaren 720S

Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε την πρεμιέρα του μοντέλου που θα αντικαταστήσει την 720S και το οποίο αν και θα παρουσιαστεί τον προσεχή Απρίλιο έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε οικονομικό όσο και τεχνικό επίπεδο σε σχέση με την plug-in υβριδική Artura, η McLaren ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα αντικαθιστώντας την 720S που συμπληρώνει έξι χρόνια παρουσίας της στην αγορά με ένα νέο μοντέλο.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες το νέο μοντέλο θα υιοθετήσει την ονομασία 750S και θα αποτελέσει μια βελτιωμένη ως προς όλες τις παραμέτρους εκδοχή η οποία όμως δεν θα θεωρείται ως νέα γενιά του μοντέλου, σύμφωνα με στέλεχος της βρετανικής φίρμας.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί μια μετεξελιγμένη εκδοχή του V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων ο οποίος όπως υποδηλώνει και η ονομασία του μοντέλου θα αποδίδει 750 ίππους.

Οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες για το νέο μοντέλο θα δημοσιοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο αν και τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, η 750S θα ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή και ψηφιακό εξοπλισμό με την Artura, ενώ αναμενόμενα και η εξωτερική της εμφάνιση δεν θα αποχωριστεί την γνώριμη σχεδιαστική γραμμή των McLaren.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βρετανική φίρμα σκοπεύει να παρουσιάσει ταυτόχρονα τόσο την coupe όσο και την ανοιχτή έκδοση της 750S που σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες θα ξεκινά από περίπου 310.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι προς το παρόν η 750S δεν έχει δώσει το παραμικρό «σημείο ζωής», σύμφωνα με τον επικεφαλής των δραστηριοτήτων της McLaren για τις ΗΠΑ, Nicolas Brown η βρετανική φίρμα έχει ήδη διαθέσει την παραγωγή του μοντέλου έως τα τέλη της επόμενης χρονιάς.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024