Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Σμαραγδής: «Είδα σε όνειρο τη σύζυγό μου μετά τον θάνατό της»

Γιάννης Σμαραγδής: «Είδα σε όνειρο τη σύζυγό μου μετά τον θάνατό της»

«Μου είπε να πάψω να είμαι σε κατάθλιψη»

Κατάθεση ψυχής από τον Γιάννη Σαμραγδή. Ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη σύζυγό του, Ελένη, που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου 2022, σε ηλικία 73 ετών.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι βίωσε κατάθλιψη όταν πέθανε και περιέγραψε το όνειρο που είδε με εκείνη πρωταγωνίστρια.

«Δυο φορές, δυο νύχτες την είδα στον ύπνο μου. Θα σας πω ακριβώς τι είδα που δεν το έχω πει ποτέ. Μόνο στον γιο μου το έχω πει. Είμαστε με την Ελένη σε ένα δωμάτιο, που έμοιαζε να είναι το σπίτι μας και αισθανόμουν ότι χωρίζουμε. Σαν να παίρνουμε διαζύγιο ήταν η αίσθηση. Κατεβήκαμε λοιπόν σε μια παραλία, εκεί με τράβηξε ένας άνθρωπος για να με ρωτήσει κάτι και την έχασα για λίγο.

Μετά γύρισα και είδα ότι ήταν ένα μικρό καραβάκι που ήταν κόσμος που έμπαινε και μέσα η Ελένη. «Την χάνω, φεύγει» λέω. Σήκωσε το κεφάλι της, μου χαμογέλασε και μετά αυτή η βάρκα έφυγε προς μια κατεύθυνση που ήταν ακροβολισμένες δυο πλευρές του λιμανιού, είχε μια ελαφριά ταραχή εδώ και εκεί ήταν ήρεμα. Σαν να πήγαινε αυτό το καραβάκι σε ένα μεγαλύτερο», είπε για το όνειρο που είδε.

Συνεχίζοντας την αφήγησή του, σημείωσε πως βίωσε κατάθλιψη, όταν πέθανε η αγαπημένη του σύζυγος: «Δηλαδή με αποχαιρέτησε και μου ζήτησε να πάψω να βρίσκω τρόπο να είμαι σε κατάθλιψη. Αυτό μου είπε. Την άλλη μέρα ξύπνησα σοκαρισμένος, μετά προσπάθησα να το ερμηνεύσω και το ερμήνευσα με αυτόν τον τρόπο. Μέχρι τότε ήμουν στα όρια της κατάθλιψης και το καταλάβαιναν οι φίλοι μου».

Επίσης, ο Γιάννης Σμαραγδής αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε για τον Γιώργο Καπουτζίδη, το οποίο επισήμανε πως μετάνιωσε.

«Ήμουν στα χαμένα μέχρι και πριν από λίγο καιρό, για αυτό μου έφυγαν και πράγματα. Το πέρασα όμως και σήμερα δεν είμαι έτσι. Γι’ αυτό έκανα και διάφορες σαχλαμάρες, μου έφευγαν πράγματα σε συνεντεύξεις. Δεν ήμουν καλά, το είπα και στον Καπουτζίδη. Του είπα «ξέρεις, έχω κάτι κενά γιατί περνάω μια δύσκολη περίοδο» και το κατάλαβε. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ταλαντούχος και καλός άνθρωπος. Εδώ και έξι μήνες εκπαιδεύομαι», είπε.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024