Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαίωση από το Μεξικό για Αλμέιδα

Επιβεβαίωση από το Μεξικό για Αλμέιδα

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μεξικού παραδέχθηκε πως ο Ματίας Αλμέιδα ήταν στη λίστα για διάδοχος του Τάτα Μαρτίνο, αλλά η επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρισκόταν ψηλά στη Ομοσπονδίας του Μεξικού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο.

Το όνομα του προπονητή της ΑΕΚ «έπαιζε» συνέχεια σε ρεπορτάζ από το Μεξικό, με τον πρόεδρο Ντε Λουίσα να επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του τα παραπάνω, αλλά να παραδέχεται πως με την επέκταση της συνεργασίας του «Πελάδο» με την Ένωση, τα πάντα άλλαξαν.

«Ο Ματίας Αλμέιδα όντως είχε το προφίλ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Λουίσα.

Ουσιαστικά ο Αλμέιδα δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει την ΑΕΚ γι’ αυτό και πριν λίγες εβδομάδες ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2028, με το deal να προβλέπει και ρήτρα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024