Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όζι Όσμπορν: Αποσύρεται από τις περιοδείες του

Όζι Όσμπορν: Αποσύρεται από τις περιοδείες του

Ο Όζι Όσμπορν ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ότι αποσύρεται από τις περιοδείες του.

Ο Όζι Όσμπορν αποφάσισε να αποσυρθεί από τις περιοδείες του. Ο γερόλυκος της ροκ μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει τις περιοδείες λόγω υγείας.

Ο θρυλικός τραγουδιστής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το σώμα του πια είναι αδύναμο και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η περίοδος των ταξιδιών του προκειμένου να τραγουδά σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Η ανάρτηση του θρυλικού τραγουδιστή

Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους θαυμαστές μου. Όπως ίσως γνωρίζετε είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη.

Ένας και μοναδικός σκοπός μου αυτή την περίοδο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη θεραπεία, το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο.

Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες περιοδείες μου. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη πως απογοητεύω τους θαυμαστές μου πραγματικά ΜΕ Γ@@Ι, περισσότερο από όσο νομίζετε.

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή σκέφτεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανιστώ χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου……το συγκρότημα……τους μακροχρόνιους φίλους μου και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και που μου έδωσαν τη ζωή που δεν είχα ποτέ ονειρευτεί ότι θα είχα.

Σας αγαπώ όλους…
Επιστροφές χρημάτων εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στο σημείο αγοράς».

To πρόβλημα της υγείας του

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America, μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, ο Όζι Όσμπορν παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία ελαφρά μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον. Είπε ακόμα ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους που νιώθει στο νευρικό του σύστημα.

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκινσον», είπε ο Όζι Όσμπορν. «Ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη», συμπλήρωσε η Σάρον.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024