Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ - «Καταπέλτης» ο Έλληνας εισαγγελέας

ΗΠΑ: Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ – «Καταπέλτης» ο Έλληνας εισαγγελέας

Ήθελε να κλέψει την ταυτότητά του θύματός της, εξήγησε ο κατήγορος Κωνσταντίνος Λειτουργής

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε τη Δευτέρα η υπόθεση μιας ρωσίδας dominatrix, Βικτώριας Νασίροβα, η οποία κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την σωσία φίλης της δίνοντας της ένα κομμάτι δηλητηριασμένο τσιζκέικ.

Η Νασίροβα φέρεται να άφησε ένα σωρό αποδεικτικά στοιχεία, είπε στους ενόρκους ο βοηθός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Λειτούργης.

«Το DNA που βρισκόταν σε αυτό το τάπερ ανήκει στη Viktoria Nasyrova», είπε στις εναρκτήριες δηλώσεις του στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κουίνς. «Επομένως, πέρα ​​από όλα όσα πρόκειται να ακούσετε από πολίτες μάρτυρες, θα μάθετε ότι υπάρχει ένα τάπερ με τσιζκέικ που είχε [ηρεμιστικό] Phenazepam και είχε επίσης το DNA της κατηγορούμενης πάνω του».

Οι συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης που έδωσε η Νασίροβα μετά τη σύλληψή της – συμπεριλαμβανομένης της The Post το 2017, όταν καυχιόταν για τους πελάτες της που αγαπούσαν την S&M – θα βρεθούν στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της δίκης, είπε ο Λειτούργης.

Δεν αρνήθηκε τίποτα

«Της έκαναν αυτή τη συγκεκριμένη ερώτηση… ‘Υπάρχει μια γυναίκα που ονομάζεται Όλγα που μοιάζει πολύ με σένα που είπε ότι τη δηλητηρίασες με ένα κομμάτι τσιζκέικ για να της κλέψεις την ταυτότητά της’», είπε ο Λειτούργης, αναφερόμενος στο φερόμενο θύμα Όλγα Τσβίκ.

«Ξέρετε τι έκανε αυτή η κατηγορούμενη όταν της έγινε αυτή η ερώτηση; Αυτή χαμογέλασε. Και ξέρετε ποια ήταν η απάντησή της; ‘Μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω αυτό το άτομο. Ξέρω ποιον εννοείς. Δεν την ανάγκασα να φάει το τσιζκέικ’».

«Δεν είναι αστείο. Δεν είναι απλώς μια ιστορία. Δεν είναι ατύχημα και δεν είναι λάθος. Αυτή η κατηγορούμενη σκόπευε να σκοτώσει αυτή τη γυναίκα και να κλέψει την ταυτότητά της».

Η Tsvyk, αισθητικός, κατέθεσε τη Δευτέρα ότι η Nasyrova είχε έρθει στο σπίτι της στο Forest Hills του Queens τον Αύγουστο του 2016 με το πρόσχημα ότι χρειαζόταν ένα ραντεβού έκτακτης ανάγκης.

Russian dominatrix sues for $5M over alleged Rikers beating

«Μου είπε: ‘Είμαι αυτή τη στιγμή στο Μπρούκλιν. Θέλω να σας φέρω ένα διάσημο τσιζκέικ από ένα διάσημο αρτοποιείο’. Της είπα, Βικτώρια, αυτό δεν χρειάζεται, απλά έλα», είπε ο Τσβίκ.

Όπως κατέθεσε το θύμα της Ρωσίδας αφέντρας, η Νασίροβα με το που έφτασε στο σπίτι της, της έδωσε δύο κομμάτια τσιζκέικ ενώ την πίεσε και για τρίτο, με τον κατήγορο να εξηγεί ότι όλα τα κομμάτια είχαν μολυνθεί με το ισχυρό ρωσικό αναισθητικό, Phenazepan.

Είκοσι λεπτά αργότερα η Τσβικ άρχισε να νιώθει άρρωστη: «Ήθελα να ξαπλώσω. Άρχισα να ψάχνω για ένα μαξιλάρι. Άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι χάνω τις αισθήσεις μου και της είπα «Βίκα νιώθω πολύ άσχημα». Είχα ναυτία. Ήθελα να κάνω εμετό. Άρχισα να κάνω εμετό δίπλα στο κρεβάτι μου».

Έστησε σκηνικό αυτοκτονίας

Σύμφωνα με τον ελληνικής καταγωγής βοηθό εισαγγελέα η Ρωσίδα αφέντρα στη συνέχεια έκλεψε το διαβατήριο της Τσβικ, τα χρήματα και άλλα αντικείμενα και προσπάθησε να «πειράξει» το σπίτι σκορπώντας χάπια προκειμένου το σκηνικό να παραπέμπει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Viktoria Nasyrova, Russian fugitive, arrested in Brooklyn | Daily Mail  Online

«Όλα έγιναν προσεκτικά και μεθοδικά από την κατηγορούμενη. Όχι μόνο δηλητηρίασε την Όλγα προκειμένου να οικειοποιηθεί την ταυτότητά της, αλλά έκανε το δωμάτιό της να μοιάζει ότι είχε γίνει απόπειρα αυτοκτονίας» είπε ο Λειτούργης: «Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο άτομο.

Ο Ελληνικής καταγωγής κατήγορος σχεδιάζει, σύμφωνα με την New York Post, να καλέσει στη δίκη ως μάρτυρα και έναν άνδρα ο οποίος υποστηρίζει ότι ναρκώθηκε από την Νασίροβα το 2016 αφού συναντήθηκαν μέσω ρωσικής ιστοσελίδας για ραντεβού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας είχε φάει ψάρι και λαχανικά που είχε μαγειρέψει η Ρωσίδα αφέντρα και τελικά ξύπνησε τρεις ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο: «Τα συμπτώματά του ήταν ίδια με αυτά της Όλγα Τσβικ. Του είχε κλέψει χρήματα και ρολόι και θα δείτε ότι το άτομο που τα έκανε αυτά ήταν η κατηγορούμενη»

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024