Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Συγχωρώ τη γυναίκα μου, είχε κατάθλιψη», λέει ο άνδρας για τη γυναίκα που στραγγάλισε τα παιδιά τους

«Συγχωρώ τη γυναίκα μου, είχε κατάθλιψη», λέει ο άνδρας για τη γυναίκα που στραγγάλισε τα παιδιά τους

Ο ίδιος παρακάλεσε τους ανθρώπους να τη συγχωρήσουν για το αποτρόπαιο έγκλημα, περιγράφοντας την «πραγματική Λίντσεϊ» ως «στοργική».

Ο πατέρας του οποίου η σύζυγος κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά ενώ έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη μίλησε για πρώτη φορά και «έσπασε» τη σιωπή του.

Αναγνωρίζοντας το «σοκ και τον πόνο» του ο Patrick Clancy ξέσπασε λέγοντας, «μου έρχονται στο μυαλό συνεχώς και με τις ελάχιστες ώρες που κοιμάμαι, τα ονειρεύομαι επανειλημμένα».

Ο ίδιος δεν γίνεται να ξεχάσει κανένα από τα παιδιά του: την Κόρα, τη μεγαλύτερη που «είχε ένα μεταδοτικό γέλιο και ήταν εκπληκτικά όμορφη», τον Ντόσον, της οποίας «η καλύτερη ποιότητα ήταν η αγνή ευγένειά του» και το χαρούμενο μωρό Κάλαν, που «πάντα ήξερε πώς να με γιατρεύει».

Ο Κλάνσι σκέφτηκε τον Κάλαν , ο οποίος πέθανε μετά από αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, «ίσως γι’ αυτό κράτησε λίγο ακόμα – για να με γλιτώσει από ό,τι πόνο μπορούσε. Όσο βασανιστικό κι αν ήταν, ήμουν τυχερός και ευγνώμων που ένιωσα τη ζεστασιά του μέχρι το την τελευταία στιγμή».

Ο ίδιος παρακάλεσε τους ανθρώπους να τη συγχωρήσουν για το αποτρόπαιο έγκλημα, περιγράφοντας την «πραγματική Λίντσεϊ» ως «στοργική».

«Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας»

«Θέλω να ζητήσω από όλους σας να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να συγχωρήσετε τη Λίντσεϊ, όπως έκανα κι εγώ», έγραψε ο Πάτρικ Κλάνσι στα social media.

«Η πραγματική Λίντσεϊ ήταν γενναιόδωρα στοργική προς όλους – εμένα, τα παιδιά μας, την οικογένεια, τους φίλους και τους ασθενείς της. Το μόνο που εύχομαι γι’ αυτήν τώρα είναι να μπορέσει με κάποιον τρόπο να βρει την ειρήνη».

Τα συγκινητικά λόγια του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα έρχονται μετά την απαγγελία κατηγοριών την Τετάρτη στην 32χρονη Λίντσεϊ για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της Cora, του 3χρονου γιου της Dawson και την απόπειρα δολοφονίας του 8 μηνών γιου της Callan.

Η Cora και ο Dawson ανακηρύχθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο. Αν και ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη προσδιορίσει τα αίτια θανάτου, τα παιδιά φαίνεται ότι στραγγαλίστηκαν.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024