Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 38χρονος για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού»

Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 38χρονος για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού»

Ο 38χρονος, φέρεται να είναι ο άνθρωπος, που πυροβόλησε το θύμα το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τελικά έχασε τη ζωή του

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο 38χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για τη δολοφονία από πρόθεση του 47χρονου «Αμερικανού», στην Καλαμάτα.

Ο 38χρονος κατηγορείται για την δολοφονία του 47χρονου άνδρα το πρωί της Παρασκευής (20.1.2023) σε δρόμο της Καλαμάτας από κοινού με τον 22χρονο ομοεθνή του, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του την περασμένη Τετάρτη.

Ο 38χρονος, φέρεται να είναι ο άνθρωπος, που πυροβόλησε το θύμα το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τελικά έχασε τη ζωή του. Ο 38χρονος είχε ταυτοποιηθεί από τις αρχές του περασμένο Σαββάτου και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (25/1), σε ενοικιασμένο υπόγειο κατάλυμα στο Ακρογιάλι του δήμου Δυτικής Μάνης, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας.

Μαζί του είχε συλληφθεί και ένας 34χρονος Βούλγαρος υπήκοος, ο οποίος ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το κατάλυμα. Στην κατοχή τους βρέθηκε και ποσότητα χασίς.

Το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα δε βρέθηκε. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το πέταξε στη θάλασσα.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί επίσης και ο 34χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται, τόσο για υπόθαλψη εγκληματία όσο και για την κακουργηματικού τύπου πράξη της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Το παρελθόν του θύματος

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος «Αμερικάνος», είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του είχαν σχηματιστεί 4-5 δικογραφίες. Μάλιστα, και αυτή την περίοδο βρισκόταν εκτός φυλακών με περιοριστικούς όρους για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης και πλαστών διαβατηρίων και ταυτοτήτων.

Στην εν λόγω υπόθεση οι αστυνομικοί (τον Απρίλιο του 2021) είχαν εξαρθρώσει μια σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στην Αττική και στην Καλαμάτα, αλλά διέθετε προς πώληση κλεμμένα ή πλαστά διαβατήρια σε μη νόμιμους αλλοδαπούς. «Εγκέφαλος» της σπείρας ήταν μια 29χρονη Μολδαβή που είχε συλληφθεί στην Αττική μαζί με μία 32χρονη Βουλγάρα και μία 33χρονη Αλβανίδα. Η τελευταία φέρεται ότι μετέφερε τα ναρκωτικά στην Καλαμάτα όπου τα παραλάμβαναν ο «Αμερικάνος», ένας 44χρονος Έλληνας και μια 35χρονη Αγγλίδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024