Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: «Πρώτη» για Ρουπ και επιστροφές ενόψει Ιωνικού (pics)

Άρης: «Πρώτη» για Ρουπ και επιστροφές ενόψει Ιωνικού (pics)

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και οι Καμαρά, Ενκουλού και Καμάτσο που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ο Λούκας Ρουπ προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους νέους του συμπαίκτες στο Άρη, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του σαββατοκύριακου (4/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Ακόμα, στη διάθεσή του Πάρντιου τέθηκαν και οι Καμαρά, Καμάτσο και Ενκουλού που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Αντίθετα, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Εμπακατά και ατομικό ο Πάλμα. Τέλος, αποφασίστηκε ο Φαμπιάνο να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (23η) και στο εντός με Ατρόμητο (24η).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με καινούργιο πρόσωπο τον Λούκας Ρουπ πραγματοποιήθηκε η μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας μας.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλάμβανε γυμναστήριο, ενεργοποίηση, ασκήσεις τεχνικής για όλους στο ξεκίνημα και στη συνέχεια παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για όσους δεν αγωνιστήκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής.

Οι Νικολάς Ενκουλού, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ραφαέλ Καμάτσο συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ο Σαλέμ Εμπακατά ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Λουίς Πάλμα έκανε ατομικό.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ιωνικό στο γήπεδο Νεάπολης (04/02, 19:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ακόμα, ο Fabiano Leismann, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Ο.Φ.Η. (23η Αγωνιστική, εκτός έδρας) και Ατρόμητο (24η Αγωνιστική, εντός έδρας)».

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ρουπ:

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024