Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «αντίο» του Κανός στην Μπρέντφορντ (pic)

Το «αντίο» του Κανός στην Μπρέντφορντ (pic)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τη βρετανική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Σέρζι Κανός, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να ενισχύει τη μεσοεπιθετική της γραμμή με τον 26χρονο Ισπανό.

Ο Ιβηρας μεσοεπιθετικός, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους Ερυθρόλευκους, έκανε ανάρτηση στα social media και αποχαιρέτησε την Μπρέντφορντ.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram ο 26χρονος είπε «αντίο» στη βρετανική ομάδα, με την οποία είχε πραγματοποιήσει συνολικά 249 συμμετοχές (36 γκολ και 33 ασίστ).

Το μήνυμά του:

«Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου από τότε που ήρθα στην Μπρέντφορντ το 2015. Σήμερα είναι το τέλος για κάτι ξεχωριστό.

Την ημέρα που έπαθα σοβαρό τραυματισμό, ήξερα ότι θα επέστρεφα πιο δυνατός. Κάποιες ήττες είναι πιο δύσκολο να τις αποδεχθείς, αλλά ήξερα ότι θα επιστρέψουμε. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό.

Το Μπρέντφορντ ήταν και θα είναι πάντα το σπίτι μου. Εδώ, έχω εκπληρώσει τα όνειρά μου. Εξακολουθώ να συγκινούμαι όταν θυμάμαι τον τελικό στο Γουέμπλεϊ ή τη βραδιά του ντεμπούτου μας στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Άρσεναλ. Αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου.

Μετά από 249 αγώνες, πρέπει να σας αποχαιρετήσω όλους. Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου χτυπά την πόρτα μου. Μια νέα ευκαιρία για να επανέλθει η ευτυχία μου στο γήπεδο και να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο. Στην οικογένεια μου των Bees (σ.σ. Μπρέντφορντ), θα σας έχω πάντα δίπλα μου.

Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδωσαν οι θαυμαστές μου σε αυτό το ταξίδι μαζί. Ήταν τιμή μου να βλέπω πολλά παιδιά υπερήφανα που φορούσαν το όνομά μου στο πίσω μέρος της φανέλας τους… Θέλω να ξέρετε ότι εδώ ήμουν το πιο χαρούμενο παιδί που έπαιζε ποδόσφαιρο. Όπου κι αν πάω, θα είμαι πάντα περήφανος που ήμουν παίκτης της Μπρέντφορντ».

Δείτε την ανάρτησή του:

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024