Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές: «Μέχρι τέλος Μαρτίου πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις», είπε ο Πέτσας

Εκλογές: «Μέχρι τέλος Μαρτίου πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις», είπε ο Πέτσας

Ο κ. Πέτσας απαντώντας στο πότε θα γίνουν οι εκλογές είπε ότι «οι Κυριακές του Απριλίου και Μαΐου είναι ορισμένες»

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η χώρα, αναμένοντας, από τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει την ημερομηνία που οι πολίτες θα βρεθούν στις κάλπες, κι ενώ κυβερνητικά στελέχη, με δηλώσεις τους υπαινίσσονται τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Χθες ο Μάκης Βορίδης, έδωσε τις 3 επικρατέστερες ημερομηνίες, λέγοντας πως οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 2 ή στις 9 Απριλίου, ενώ μια τρίτη εκδοχή είναι ότι «ίσως (ο πρωθυπουργός,  να μετακινήσει τις πρώτες εκλογές λίγο αργότερα, δηλαδή προς τα τέλη Απριλίου».

«Κινούμαστε ώστε μέχρι τέλος Μαρτίου να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις»

Σήμερα ο Στέλιος Πέτσας, είπε πως «οι Κυριακές του Απριλίου και Μαΐου είναι ορισμένες», αφού πρώτα ανέφερε ότι οι υπουργοί μέχρι τέλος Μαρτίου πρέπει να έχουν ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις.

Ειδικότερα,  ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και αναφερόμενος στους στόχους που τέθηκαν στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, είπε με νόημα: «Όλοι κινούμαστε σε ένα πλαίσιο ώστε μέχρι τέλος Μαρτίου να έχουμε πραγματοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις του πρώτου τριμήνου».

Ερωτηθείς για το πότε θα γίνουν εκλογές, είπε πως, «οι Κυριακές του Απριλίου και Μαΐου είναι ορισμένες» και επεσήμανε ότι, είναι «στο χέρι μας είναι να πείσουμε την κοινωνία να μας δώσει καθαρή εκλογή».

Όσον αφορά, στο αποτέλεσμα των εκλογών, εκτίμησε ότι, «θα φανεί από την πρώτη εκλογή» και εκτίμησε ότι, η κοινωνία θα επανεκλέξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «το ποσοστό θα είναι ισχυρό που θα είναι κοντά στο ποσοστό αυτοδυναμίας».

Για Κασιδιάρη και Greek mafia

Ερωτηθείς για το θέμα της υποψηφιότητας ή μη του Ηλία Κασιδιάρη και τις αντιρρήσεις που προέβαλε η αντιπολίτευση στη σχετική πρόταση νόμου, ο  Στέλιος Πέτσας απάντησε πως, «συναίνεση είχε επιχειρηθεί στο προηγούμενο διάστημα» και ότι «η κυβέρνηση θα πάρει την απόφασή της για το θέμα Κασιδιάρη».

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα για την “Greek Mafia” και την εμπλοκή αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ. σημείωσε πως, «είναι θέμα που προβληματίζει τους πάντες» και ότι, για την κάθαρση «απαιτείται πολιτική βούληση και όπως φάνηκε από τη δήλωση Θεοδωρικάκου, υπάρχει».

«Τέτοιου είδους εκμεταλλεύσεις για ιδίων όφελος, δεν πρέπει να υπάρχουν σε υπηρεσίες όπως η ΕΥΠ», εκτίμησε αναφερόμενος στις υποκλοπές και εξέφρασε την άποψη πως, «όταν τέτοιου είδους πραγματάκια, καλό θα είναι να υπάρχουν ριζικές αλλαγές».

Και υποκλοπές

Ο κ. Πέτσας, κατηγόρησε εκ νέου τον κ.Ράμμο για την επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα και είπε πως «υπάρχει αλυσίδα από ανθρώπους που έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες, τις οποίες μοιράζουν δεξιά αριστερά».

«Εμένα με ενδιαφέρει η ΕΥΠ να κάνει τη δουλειά της», είπε, καταλήγοντας πως, «τα θεσμικά αντίβαρα ενισχύθηκαν από την κυβέρνηση».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024