Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Τατσόπουλος: Τον συνέλαβαν σε εκδήλωση βιβλίου, κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας

Πέτρος Τατσόπουλος: Τον συνέλαβαν σε εκδήλωση βιβλίου, κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας

Συνελήφθη ο Πέτρος Τατσόπουλος «μετά από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας και αρθρογράφος στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» συνελήφθη σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου με τον τίτλο «Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;» που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Τη σύλληψή του μετά από μήνυση του παρουσιαστή Φίλιππου Καμπούρη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, κατήγγειλε με οργισμένη ανάρτηση η Αρετή Γεωργιλή.

Η στιγμή της σύλληψης

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Είμαι έξαλλη!
Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν.
Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του.
Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν!
Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα πάει περίπατο και για μια ακόμη φορά η αστυνομία δείχνει τα … σωστά αντανακλαστικά! Ντροπή!».

Ειδικότερα, μετά το πέρας εκδήλωσης με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;» στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Μάλιστα ο Φίλιππος Καμπούρης πανηγύρισε την σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου με ανάρτησή του.

Η αντιπαράθεση με τον Φίλιππο Καμπούρη

Ο διαδικτυακός διαπληκτισμός Πέτρου Τατσόπουλου και Φίλιππου Καμπούρη που κατέληξε στη μήνυση και στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες.

Ο κ. Τατσόπουλος σε ανάρτησή του αναφερόταν στα όσα είπε ο κ. Καμπούρης για τον Άγιο Εφραίμ που τον έκανε καλά καταλήγοντας «από την trash tv στην εκκλησία και από την εκκλησία στη βουλή: εγγυημένη διαδρομή επιτυχίας, καρατσεκαρισμένη».

Η ανάρτηση αυτή εξόργισε τον Φίλιππο Καμπούρη που προανήγγειλε μήνυση.

Ειδικότερα, ο κ. Καμπούρης που κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον κ. Τατσόπουλο, συκοφάντη και υβριστή της ορθοδοξίας.

«Συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας, που δεν έχεις το Θεό σου και ειρωνεύεσαι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που απείλησε την ίδια μου τη ζωή και το ξεπέρασα με πίστη και υπομονή και τη μάχη που δίνει τώρα η αδελφή μου με τον καρκίνο, τολμάς αναίσχυντε άνθρωπε να προσβάλλεις την υπόστασή μου, τα πιστεύω μου και και την πίστη μου στο Θεό! Στα δικαστήρια θα λογοδοτήσεις για τις απερίγραπτες δηλώσεις σου!».

Η απάντηση Τατσόπουλου

Η τελευταία ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου για το ζήτημα δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει την σύλληψη.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024