
Ευγενία Σαμαρά: Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη
Η όμορφη ηθοποιός μιλά για τα σχέδια της. Και αυτή την Πέμπτη, ξενυχτάμε με το «Night Out».
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 00:10, στο MEGA, ανεβαίνουμε στην ταράτσα του «Night Out» για την πιο ανατρεπτική νυχτερινή έξοδο.
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά. Η τηλεοπτική Στέλλα του «Σασμού» ξεδιπλώνει την πιο αστεία αλλά και δυναμική της πλευρά, μέσα από διασκεδαστικές δοκιμασίες στις οποίες θα την υποβάλει ο οικοδεσπότης.

Τα καλλιτεχνικά σχέδια και οι συνεργασίες
Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για το μέλλον της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, για το αν η ίδια θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν και αποκαλύπτει τα κοινά στοιχεία που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται.
Οι κάρτες του «Night Out» κρύβουν όπως πάντα ξεκαρδιστικές φάρσες, πολύ χορό και φυσικά μία extreme δοκιμασία για την καλεσμένη, που θα απαιτεί πολύ καλή ισορροπία! Ο σκηνοθέτης του «Night Out», Αντρέας Γεωργίου, ξεκινά μία νέα βεντέτα ανάμεσα στη «Γη της Ελιάς» και το «Σασμό», μία δυνατή βεντέτα με τη Μάνη απέναντι στην Κρήτη.
Στο τέλος της βραδιάς, η Ευγενία Σαμαρά ανοίγει τα χαρτιά της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, μιλά για τα παιδικά της χρόνια, το πάθος της για την υποκριτική και πώς μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Η ηθοποιός, σε μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση, αναφέρεται στο πώς βίωσε την απώλεια του πατέρα της και στη δυσκολία διαχείρισης του πένθους.
«NIGHT OUT»
ME TON ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 00:10, ΣΤΟ MEGA
#MegaNightOut
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της
- Έτσι γιόρτασε το Ισραήλ την Ημέρα Ανεξαρτησίας – Τίμησε τον ραβίνο που ζήτησε ισοπέδωση της Γάζας
- Πράσινο φως από την ΕΕ στο δάνειο των 90 δισ. προς την Ουκρανία – Στην Κύπρο ο Ζελένσκι


