Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Με λένε Lilo, αγαπήστε με»: Το συγκινητικό μήνυμα και η επανένωση με την άστεγη μαμά της

«Με λένε Lilo, αγαπήστε με»: Το συγκινητικό μήνυμα και η επανένωση με την άστεγη μαμά της

Η ιδιοκτήτρια της αξιολάτρευτης Lilo βρέθηκε. Ενώθηκαν ξανά, με το καταφύγιο ζώων να βοηθά την άστεγη γυναίκα και την οικογένειά της.

Ήταν στις 24 Ιανουαρίου που η σκυλίτσα Lilo βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη της. Είχε μόνο ένα μήνυμα που μετέφερε στο κολάρο της. «Παρακαλώ κρατήστε το όνομά μου. Με λένε Lilo. Αγαπήστε με», ήταν ορισμένα από τα λόγια στο χειρόγραφο σημείωμα.

Ήταν ένα σημείωμα από την ιδιοκτήτριά της. Δεν είχε πια την οικονομική δυνατότητα να κρατήσει τη Lilo. Η Lilo εντοπίστηκε να περιπλανιέται στην Chattanooga και κάποιος τη μετέφερε στο καταφύγιο ζώων McKamey Animal Center.

Εκεί αποκαλύφθηκε και η ιστορία της Lilo. «Η μαμά μου δεν μπορεί να με κρατήσει. Είναι άστεγη με δύο παιδιά. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά δεν είχε βοήθεια. Ήταν πολλά τα έξοδα και δεν μπορούσε να με κρατήσει. Με αγαπά πραγματικά. Είμαι καταπληκτικός σκύλος και μου αρέσει να με αγαπούν. Σας παρακαλώ μη με κακοποιήσετε», συνέχιζε το χειρόγραφο σημείωμα.

Η συγκινητική ιστορία ώθησε τα μέλη του καταφυγίου ζώων να αναζητήσουν την ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με το People. Η αναζήτηση ξεκίνησε με μια σειρά από αναρτήσεις στα social media. «Είμαστε πολύ λυπημένοι που μάθαμε ότι έπρεπε να πάρετε την απόφαση να την αφήσετε. Θέλουμε να ξέρετε ότι η Lilo είναι ασφαλής και θα τη φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα την αγαπήσει το προσωπικό και οι εθελοντές μας. Θα κρατήσουμε το όνομά της και σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να της βρούμε ένα νέο σπίτι. Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο, ελπίζουμε ότι θα εμφανιστείτε να τη διεκδικήσετε», ήταν το μήνυμα από το καταφύγιο στην ιδιοκτήτρια της Lilo.

Η επανένωση με τη Lilo

Φρόντισαν μάλιστα να ενημερώσουν την άστεγη γυναίκα πως θα έκαναν ό,τι μπορούν για να φροντίσουν την ίδια και την οικογένειά της. Έδειξαν να κατανοούν την κατάσταση που οδήγησε στην απόφασή της. Δεν θα την έκριναν, αλλά θα προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. «Σίγουρα λείπετε στη Lilo. Δεν θα θέλαμε τίποτα περισσότερο από το να τη δούμε να επιστρέφει στην οικογένεια που αγαπάει», σημείωναν στην ανάρτησή τους.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση από το καταφύγιο ζώων βρέθηκε πράγματι η ιδιοκτήτρια. Και στις 25 Ιανουαρίου το καταφύγιο μοιράστηκε μια φωτογραφία της σκυλίτσας και της μαμάς της από την επανένωσή τους. Εργάζονται πλέον στενά με την οικογένεια για να τους προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια που χρειάζονται και τους πόρους που θα τους εξασφαλίσει πως θα καταφέρουν να παραμείνουν ενωμένοι.

Η ιστορία της Lilo είχε συγκινήσει απίστευτα τον κόσμο στο Τενεσί, με το καταφύγιο ζώων να ενθαρρύνει τους φιλόζωους να σκεφτούν το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν κάποιο από τα αδέσποτα ζωάκια. «Θέλουμε η Chattanooga να είναι μια κοινότητα όπου τα κατοικίδια ζώα είναι πραγματικά οικογένεια. Όχι μόνο για τους οικονομικά προνομιούχους αλλά για όλους», σημείωνε το καταφύγιο σε ανάρτησή του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024