Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Alfa αυξάνει τους ρυθμούς παραγωγής της Tonale εν όψει ΗΠΑ

H Alfa αυξάνει τους ρυθμούς παραγωγής της Tonale εν όψει ΗΠΑ

Ο όμιλος Stellantis ανακοίνωσε την αύξηση παραγωγής της Tonale στο εργοστάσιο του Pomigliano με το βλέμμα το λανσάρισμα της στις ΗΠΑ από το β΄τρίμηνο της χρονιάς

H ιταλική φίρμα ανακοίνωσε την προσθήκη μιας δεύτερης βάρδιας στο εργοστάσιο του Pomigliano όπου κατασκευάζεται το νεότερο SUV της προκειμένου να καλυφθεί η προσδοκώμενη αυξημένη ζήτηση, από το λανσάρισμα της Tonale στην αγορά των ΗΠΑ.

Υπό την ισχύ της αύξησης, πλέον το εργοστάσιο του Pomigliano όπου κατασκευάζεται επίσης και το Panda θα παράγει 400 Tonale ημερησίως. Η Tonale έχει ήδη συμβάλει στην αύξηση της παραγωγής στο συγκεκριμένο εργοστάσιο κατά 34% το 2022, αν και την μερίδα του λέοντος στην παραγωγή του Pomigliano με αναλογία 20.000 μονάδων (Τonale) και 145.000 μονάδων (Panda), εξακολουθεί να αποσπά το Panda το οποίο θα κατασκευάζεται στην συγκεκριμένη μονάδα έως το 2026.

Nα σημειωθεί ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Jean-Philippe Imparato η Tonale η οποία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θα διατεθεί αποκλειστικά στην plug-in υβριδική έκδοσή της θα αποτελέσει το εφαλτήριο για το στόχο της ιταλικής φίρμας, οι πωλήσεις της εκτός ευρωπαϊκών συνόρων να αποτελούν το 40% του συνολικού μείγματος έως το τέλος της δεκαετίας.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις της Tonale στην ευρωπαϊκή αγορά σύμφωνα με εκτιμήσεις του Jean-Philippe Imparato τον περασμένο Νοέμβριο, οι πωλήσεις του νεότερου SUV της φίρμας στην Ευρώπη αναμένεται να φτάσουν τις 35.000 για το 2022.

Επίσης, σε ότι αφορά τις ΗΠΑ όπως αποκάλυψε ο ίδιος με αφορμή το πρόσφατο λανσάρισμα της Tonale στην ιαπωνική αγορά, η Alfa Romeo ετοιμάζει για τις ΗΠΑ ένα νέο E-Segment μοντέλο με αμιγή ηλεκτροκίνηση το οποίο αναμένεται το 2027 και θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ιταλικής φίρμας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024