Καθώς οι ΗΠΑ έχουν πλέον πάρει την απόφαση να στείλουν βαριά άρματα μάχης στην Ουκρανία, δεν έχει κανένα νόημα για τη Μόσχα να συζητήσει με το Κίεβο ή αυτούς που κινούν τα νήματα της ουκρανικής κυβέρνησης – «μαριονέτας», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ, μεταδίδει σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Κατά την άποψη του κ. Ριάμπκοφ, ουδείς στη Δύση έχει αναλάβει σοβαρή πρωτοβουλία για να επιλυθεί η ουκρανική κρίση.
Κι άλλα όπλα ζητάει ο Ζελένσκι
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε πως η Ουκρανία αντιμετωπίζει μία πολύ «σκληρή» κατάσταση στην περιφέρεια του Ντονέτσκ και χρειάζεται να έχει ταχύτερα τις προμήθειες όπλων και νέων όπλων για να αντέξει στις ρωσικές επιθέσεις.
«Η κατάσταση είναι πολύ σκληρή. Μπαχμούτ, Βουγλεντάρ και άλλοι τομείς στην περιφέρεια του Ντονέτσκ — υπάρχουν συνεχείς ρωσικές επιθέσεις», είπε ο Ζελένσκι στη νυχτερινή του βιντεοσκοπημένη ομιλία.
«Η Ρωσία θέλει να συνεχιστεί ο πόλεμος και να εξαντλήσει τις δυνάμεις μας. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε τον χρόνο όπλο μας. Πρέπει να επιταχύνουμε τα γεγονότα, να επιταχύνουμε τις προμήθειες και να ανοίξουμε νέες επιλογές όπλων για την Ουκρανία», πρόσθεσε.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας