Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Μίλησε με χρήστες ουσιών συμμετέχοντας σε δράση του ΟΚΑΝΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Μίλησε με χρήστες ουσιών συμμετέχοντας σε δράση του ΟΚΑΝΑ

Σήμερα χρήστες ουσιών στα σοκάκια του κέντρου της Αθήνας δεν πήραν μόνο καθαρές σύριγγες, μάσκες, ρούχα και φαγητό από την ομάδα του ΟΚΑΝΑ, συζήτησαν και με την Προέδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Πράξη μάλλον ασυνήθιστη -και αυτό επισημαίνεται με πικρία- για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκανε σήμερα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη δράση της ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ, στο κέντρο της Αθήνας. Η ομάδα διένειμε σε άτομα που κάνουν χρήση ουσιών kit ασφαλέστερης χρήσης, kit αστεγίας, kit ατομικής προστασίας από τoν Covid-19, πρόχειρο γεύμα και είδη ρουχισμού.

Η Πρόεδρος, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, δεν έκανε γραφικότητες που συνηθίζουν οι πολιτικοί να μοιράζει σύριγγες και να κουβαλάει κιβώτια. Μίλησε όμως με χρήστες ουσιών τους οποίους αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και προσοχή.

Βέβαια το βλέμμα της προδίδει την θλίψη της για το θέαμα που αντικρύζει, αφού στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι που η εξάρτησή τους, τούς στερεί τη ζωή.

Την κυρία Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν στον τόπο δράσης ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιος Θεοχάρης, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Δημητριάδης, ο σύμβουλος του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ Αναστάσιος Τρακάκης, η υπεύθυνη του προγράμματος Steetwork Λίτσα Λαγάκου και η αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεθνών και Δημοσίων Συνεργασιών του οργανισμού Χριστίνα Συργκάνη με 5μελή ομάδα.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024