Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση- Πουλάει δίσκους για να τα βγάλει πέρα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση- Πουλάει δίσκους για να τα βγάλει πέρα

«Προσπαθεί να επιβιώσει...»

Σε δύσκολη οικονομική θέση βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έναν χρόνο μετά το σκάνδαλο με τα revenge porn βίντεο. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, όπως ισχυρίζεται φίλος του στο Πρωινό, πουλάει τους δίσκους που έχει στη συλλογή του προκειμένου να επιβιώσει.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει» λέει χαρακτηριστικά ο φίλος του.

«Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό» συμπληρώνει.

«Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου» υπογράμμισε φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Πρωινό.

Το ότι πουλάει τη συλλογή του στο είπε ο ίδιος;

«Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου ‘τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;’ Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και  πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου ‘ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω ‘γω κομμάτια…’. Μου λέει, ‘δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω’. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν».

Γιατί το λες αυτό;

«Έκανε το λάθος ξέρω’ γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του».

Τι εννοείς μυστήριο αλλά δεν στο λέει;

«Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024