Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω ήδη φτιάξει το μνήμα μου»

Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω ήδη φτιάξει το μνήμα μου»

«Τα έχω φροντίσει όλα...»

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Τζομπανάκη. Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, που έχει ήδη επιλέξει το σημείο, στο οποίο θα ταφεί όταν «φύγει» από τη ζωή.

«Δεν λείπω από την Κρήτη, πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Η Κρήτη είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Εκεί έχω και το μνήμα μου, εκεί θα καταλήξω. Εκεί είναι οι πιο μεγάλες μου αγάπες, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου» είπε αρχικά.

«Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο, το έφτιαξα, γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας όταν ‘φύγω’. Ο τόπος μου είναι εκεί, στη ρίζα του Ψηλορείτη» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Τα έχω φροντίσει όλα γιατί το μόνο που ξέρουμε σε αυτή τη ζωή είναι ότι… θα αναχωρήσουμε» κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε

«Ο χρόνος τώρα για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου, είναι η Γεωργία μου, που είναι η κόρη μου, η γυναίκα του Ορφέα, είναι και οι άνθρωποι που αγάπησα στη διάρκεια της ζωής μου κι αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό μου, οι ρυτίδες είναι εδώ, το γήρας δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά μπορείς να συμπορευτείς με αγάπη μαζί του» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Παράλληλα είχε μιλήσει για την απόφασή της να μείνει κάποια χρόνια στην Αμερική.

«Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου» είχε πει.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024