Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Την έβαλα μέσα στο σπίτι μου και τώρα βγαίνει και μιλάει χυδαία για εμένα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Την έβαλα μέσα στο σπίτι μου και τώρα βγαίνει και μιλάει χυδαία για εμένα»

Τι έχει συμβεί;

Η Κατερίνα Καινούργιου απασφάλισε μιλώντας για πρώην συνεργάτιδά της που βγαίνει δημόσια και τη βρίζει ενώ εκείνη της είχε φερθεί πολύ καλά.

Αφορμή στάθηκαν τα unfollow της Βίκυς Καγιά σε πρώην συνεργάτες της και πάνω στη συζήτηση με τους συντελεστές της εκπομπής η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε δική της πρώην συνεργάτιδα.

«Γύρνα λίγα χρόνια πίσω στις δικές μας εκπομπές. Δεν θυμάσαι πρώην συνεργάτιδα, πώς της έχω φερθεί, πόσο την έχουμε στηρίξει με τον Θέμη, πόσα έχουμε κάνει όλοι γι’ αυτήν και τώρα βγαίνει στο tik tok και μας βρίζει χυδαία, ειδικά εμένα με τα χειρότερα λόγια;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Που την έχω βάλει μέσα στο σπίτι μου, ξέρει την οικογένειά μου, τη μαμά μου. Δεν βγάζεις άκρη με τους ανθρώπους» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Χωρίς να την κατονομάσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρεται στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία μέσα από εκπομπή που παρουσιάζει χαρακτήρισε την την Κατερίνα Καινούργιου «κακή παρουσιάστρια».

«Το ότι κάθεται στη θέση της παρουσιάστριας, που για εμένα είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα, δείχνει ότι μόνο χαζή δεν είναι», είπε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για την Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει λόγο για «είλωτες», εξηγώντας πως την εποχή που δούλευε μαζί της «ήμασταν μια μικρή ομάδα που δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις τηλεοπτικές επιτυχίες που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου όλα αυτά τα χρόνια, είπε πως «η Καινούργιου έχει έναν Θέμη Μάλλη (σ.σ.: τον αρχισυντάκτη των εκπομπών της), ο οποίος αν αύριο δεν βρίσκεται στον χώρο, δεν ξέρει αν θα βρει κάποιον άλλον να τη φτιάχνει όπως την έφτιαξε».

«Έχει ομάδα δυνατή πάντα από πίσω της, που δουλεύουν σαν τους είλωτες και τελείωσε η ιστορία. Γιατί πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Η επιτυχία για εμένα είναι στην αρχισυνταξία και την ομαδάρα» κατέληξε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024