Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άλμα» τίτλου για τη Νάπολι (2-1)

«Άλμα» τίτλου για τη Νάπολι (2-1)

Χάρη στο γκολ του Τζιοβάνι Σιμεόνε στο 86ο λεπτό, η Νάπολι νίκησε και τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο.

Καλπάζει για το scudetto η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν της Ρόμα με 2-1 για την 20η αγωνιστική της Serie A κι αύξησαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη Ίντερ στους 13 βαθμούς.

«Χρυσή αλλαγή» για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι ο Τζιοβάνι Σιμεόνε, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 76ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ της νίκης.

Στο μείον ένα από την πέμπτη θέση βρίσκονται οι Ρωμαίοι του Ζοσέ Μουρίνιο, που αν και ισοφάρισαν με τον Ελ Σαράουι στο 75′, έφυγαν με άδεια χέρια από το «Αρμάντο Μαραντόνα».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27′, όταν μετά από σέντρα του Κβαρατσχέλια από τα αριστερά, ο Οσίμεν έκανε κοντρόλ με το στήθος και εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0.

Η Ρόμα ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε την εστία του Μέρετε και τελικά στο 75′ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ζαλέβσκι σέντραρε από δεξιά στο πίσω δοκάρι, εκεί όπου ο Ελ Σαράουι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα έβρισκε τον τρόπο να χάλαγε το πάρτι στο «Αρμάντο Μαραντόνα» και να έπαιρνε τον έναν βαθμό, ο Τζιοβάνι Σιμεόνε είχε διαφορετική άποψη και με ένα υπέροχο σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, νίκησε τον Πατρίσιο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, που πλέον δεν δείχνει τίποτα ικανό να της στερήσει τον τίτλο.

Νάπολι: Μερέτ, Ρουί (69’ Ολιβέρα), Κιμ, Ραμαζάνι, Ντι Λορέντζο, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (90+2’ Εντομπελέ), Κβαρατσχέλια (68’ Ελμάς), Λοσάνο (75’ Σιμεόνε), Οσιμέν (76’ Ραζπαντόρι).

Ρόμα: Πατρίσιο, Σπινατσόλα (46’ Ελ Σααραουί), Ζαλέβσκι, Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι (89’ Βολπάτο), Κριστάντε, Μάτιτς (83’ Tαχίτοβιτς), Πελεγκρίνι (83’ Μποβέ), Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ.






Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024