Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην έγκριση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε σήμερα (29/01) προκειμένου να εγκρίνει τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακοινώθηκε το 82% των ψηφοδελτίων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από το σύνολο των 400 που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων.

Από ότι φαίνεται από την λίστα των υποψηφίων λείπουν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν έξι εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανδρουλάκης: «Αυτόνομη πορεία και μετωπική με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ»

Αυτά είναι τα ονόματα των υποψηφίων

«Εμείς θέλουμε ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ανέφερε ότι «εμείς θέλουμε και ζητάμε ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή, όμως αν δεν λάβουμε αυτήν την ισχυρή εντολή να ξέρουν οι πολίτες ότι θα μπούμε σε περιπέτειες αστάθειας γιατί το μόνο που ενδιαφέρει τους άλλους είναι η καρέκλα».

Ακόμη, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επέμεινε λέγοντας «εμείς λέμε μια φορά εκλογές και εκείνοι λένε δυο και τρεις φορές με στόχο την αυτοδυναμία». Στη συνέχεια προσπάθησε να προϊδεάσει για τον σχεδιασμό του υπογραμμίζοντας την δέσμευσή του ότι αν οι πολίτες του δώσουν ισχυρή εντολή θα τους την ανταποδώσει με αξιοπρέπεια ανοίγοντας διάλογο για ένα πεδίο προγραμματικών συγκλίσεων, χωρίς να υπάρξει κανενός είδους ανταλλαγή.

Ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε την συγκεκριμένη συγκυρία για την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών και την έναρξη του προεκλογικού αγώνα προκειμένου να ξεκαθαρίσει μία και καλή το ζήτημα των συνεργασιών μετά το άνοιγμα της κάλπης. Επεσήμανε για ακόμη μία φορά πως οι συνεργασίες προϋποθέτουν μία ισχυρή εντολή και διάλογο επί των προγραμματικών θέσεων.

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι «Δεν θα αφήσουμε ούτε τους πιο ευάλωτους να νιώσουν αποκλεισμένοι, την μεσαία τάξη να νιώσει μετέωρη και τη νέα γενιά να παραλύσει πιστεύοντας ότι τίποτα δεν αλλάζει»

Δείτε την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr